Agramat și aproape incoerent, Iordache îl ironizează pe Iohannis. Deputatul sare în apărarea șefului bolnav și prostește tot poporul cu informații mincinoase despre condițiile din spitale


Agramat și aproape incoerent, Iordache îl ironizează pe Iohannis. Deputatul sare în apărarea șefului bolnav și prostește tot poporul cu informații mincinoase despre condițiile din spitale

După ce moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției a fost respinsă cu 126 de voturi „pentru” și 148 „împotrivă”, vicepreședintele Camerei Deputaților, pesedistul Florin Iordache, a precizat că nu a putut vota pentru chiar dacă are multe să-i reproșeze lui Tudorel Toader.

„Am spus că nemulțumirea pe care o am eu și probabil și colegi mei este vizavi de activitatea ministrului Tudorel Toader. Nemulțumirea nu mi-a trecut. Nu am putut susține moțiunea inițiată de USR sau PNL pentru că erau foarte multe critici în cadrul moțiunii pe care (așa s-a exprimat deputatul) nu eram de acord, legile justiției, coduri, secția specializată”, a precizat Iordache, lansându-se apoi în tot felul de ironii la adresa președintelui Iohannis și a ideii unui referendum pe justiție, pe care a calificat-o drept o „temă parazită”.

„Așteptăm întrebarea. Până termină de gândit poate trece mandatul. E o temă parazită, o temă care nu are legătură cu campania. Noi vom vorbi despre Europa, despre România, despre ce vor face europarlamentarii români și cum trebuie să susțină România. Președintele e-n campanie și trebuie să susțină PNL, pentru că, din ce văd eu în ultima perioadă, PNL nu poate să-și susțină propria campania și a ieșit președintlee să le facă campanie”, a mai precizat deputatul din Caracal, care și-a ridicat o ditamai casa în orașul Bragadiru din pensia părinților și socrilor.

Referitor la opțiunea „bolnavului Liviu Dragnea” de a merge să se trateze într-o clinică privată, Iordache a precizat că, din punctul lui de vedere, nu există nicio diferență între modul cum sunt tratați pacienții în spitalele de stat și cele private. „Nu cred că e un capăt de țară că domnul președinte Dragnea s-a internat în cel mai apropiat spital. Eu și colegii mei avem respect pentru modul în care sunt tratați pacienții în spitalele de stat, cât și în cele private”, a conchis fostul ministru al Justiției care și-a pierdut postul în guvernul Grindeanu după revoltele naționale provocate de infama OUG 13.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.