VIDEO. Gabriela Firea a reînceput vizitele de lucru de tristă amintire. „Locul unui primar este pe teren, pe șantiere”. Oamenii au reacționat prin numeroase comentarii critice, îndepărtate apoi bob cu bob de pe pagina pesedistei. „În ce calitate ați fost acolo?” / Firea: „Am fost acolo în calitate de primar al Capitalei”


VIDEO. Gabriela Firea a reînceput vizitele de lucru de tristă amintire. „Locul unui primar este pe teren, pe șantiere”. Oamenii au reacționat prin numeroase comentarii critice, îndepărtate apoi bob cu bob de pe pagina pesedistei. „În ce calitate ați fost acolo?” / Firea: „Am fost acolo în calitate de primar al Capitalei”

Abia intrată în cursa pentru București, Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală, a început o campanie furibundă, alături de colegii de partid, pentru a recupera decalajul uriaș față de primii doi clasați: Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

Dacă Marcel Ciolacu încearcă să-l momească pe Piedone să se retragă luându-l la sentiment, invitându-l în PSD și să-și negocieze renunțarea în favoarea clanului din Voluntari, Firea a ales să iasă în stradă și să speculeze avaria majoră care a lăsat aproape 1400 de blocuri din capitală fără apă caldă în ultimele zile. 

Astfel, ea s-a deplasat în cartierul Grozăvești pentru un filmuleț de campanie alături de muncitorii care se căznesc să remedieze situația. După câteva minute în care a emis doar platitudini, inutila doamnă Firea a plecat mulțumită că a obținut imagini bune de postat pe pagina personală de Facebook. Menționăm că nu a mâncat parizer pe trotuar cu muncitorii. Doar le-a strâns mâna în timp ce echipa imortaliza momentul.

Filmările au fost postate însoțite de un comentariu în care a bagatelizat agresiunea pe care o exercită asupra orașului și spațiului verde rechinii imobiliari favorizați în mandatul său din perioada 2016-2020:

„Am fost în locul unde s-a produs avaria care a lăsat jumătate din București fără apă caldă. Angajații Termoenergetica sunt niște oameni de nădejde, care muncesc mereu din greu ca bucureștenii să sufere cât mai puțin. I-am apreciat mult în mandatul trecut și la fel voi face după 9 iunie! 

Locul unui primar este pe teren, pe șantiere și acolo unde sunt probleme! Primarul este un om al soluțiilor, nu al blocajelor! 

Nu l-am găsit, însă, pe actualul primar general acolo…poate se lupta la tribunal cu vreun așa-zis rechin imobiliar”. 

Reamintim că Nicușor Dan a subliniat recent corupția imensă din zona imobiliară care „reușește” să se facă ignorată complet de organele de anchetă. „Avem o corupție uriașă în domeniu și niciun corupt. Parchetul nu funcționează!”, a arătat recent primarul general.

Postarea Gabrielei Firea a determinat numeroase comentarii negative, critice și ironice, care ulterior au fost îndepărtate.

PODUL a apucat să realizeze câteva capturi înainte ca acestea să fie șterse. Întrebată în ce calitate a fost la avaria din Grozăvești, Firea răspunde:

„Am fost acolo în calitate de primar al Capitalei, încercând să aduc confort și siguranță fiecărui bucureștean”. Vă reamintim că alegerile parlamentare și locale au loc la data de 9 iunie.

 

 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.