Un senator îl detonează pe Orlando Teodorovici: ”Bichonul Vioricăi DISTRUGE sectorul privat!”. Atac la adresa antreprenorilor


Un senator îl detonează pe Orlando Teodorovici: ”Bichonul Vioricăi DISTRUGE sectorul privat!”. Atac la adresa antreprenorilor

Deși un proiect de lege care presupune pedeapsa cu închisoarea pentru datornici ar trebui să bage în pușcărie chiar conducerile companiilor de stat, care se află în vârful clasamentului marilor datornici, dar și oarece demnitari PSD-iști, complici la statuarea acestei situații, iată că proiectul de lege depus la Senat de ministrul PSD-ist al Finanțelor – Eugen Orlando Teodorovici – are scopul de a distruge sectorul privat, fiind un atac direct la adresa antreprenorilor, acuză președintele Comisiei economice a Senatului, liberalul Florin Cîțu, pe Facebook.

De asemenea, senatorul PNL îl cataloghează pe Orlando Teodorovici drept ”bichonul Vioricăi”.

”Orlando, un ipocrit – explicație pentru armatele de troli PSD-iste plătite cu ruble.

Mai mult de jumătate din datoriile la contribuții sociale vin de la companii de STAT. Să explic mai simplu pentru voi.

Ipocritul Orlando, prin acest proiect de lege, ar trebui să bage la pușcărie conducerile companiilor de stat. Adică pe colegii de partid și pe prietenii lui cu care fură zilnic din bugetul de stat. Chiar și miniștri, acolo unde companiile sunt subordonate direct ministerelor. Pare foarte credibil, nu?

Normal că nu. Legea propusa de Orlando este un ATAC direct la antreprenori. Un atac direct și la sectorul privat. Este făcută special pentru a distruge sectorul privat. Pentru bichonul Vioricăi este acum ori niciodată.

Orlando, ca orice socialist ATACĂ sectorul privat pentru că știe că dispariția sectorului privat înseamnă putere pentru el. Se răzbună pentru 10 august 2018 și 26 august 2019.

Pentru cine are dubii, uitați ce spunea bichonul Vioricăi despre protestarii din 10 august 2018: <Dacă ministrul de Finanțe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului unor anumite companii din România și din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câțiva instigatori, cu potențialul financiar pe care îl au și nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problemă falsă?>

Iar acum se RĂZBUNĂ.

Încă un lucru pentru trolii PSD-iști. Rublele alea cu care vă plătește Viorica nu sunt convertibile. Iar v-au dat țeapă.

Mai sunt câteva zile, Orlando. Vine, vine, calcă totul în picioare”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.