Oreste avertizează Guvernul Orban: "Nu dormiți pe voi! Dacă veți rata acest deziderat, veți ajunge repede PSD-ul din urmă!"


Oreste avertizează Guvernul Orban: "Nu dormiți pe voi! Dacă veți rata acest deziderat, veți ajunge repede PSD-ul din urmă!"

Jurnalistul Oreste Teodorescu avertizează Guvernul Orban să ia măsuri pentru ca alegerile locale să se desfășoare în două tururi. 

În caz contrar, jurnalistul îi avertizează pe liberali că vor prinde din urmă PSD din punct de vedere electoral. 

Redăm mesajul jurnalistului Oreste Teodorescu:

"Avertisment pentru guvernul Orban: nu dormiți pe voi! Țara are mari așteptări!

Tot interimar, guvernul Cioloș a făcut eroarea fundamentală de a nu reveni la alegerea primarilor din două tururi, nu a început reformarea din temelii a niciunui minister!

Cabinetul Orban va avea și mai puțin timp pentru a începe restartarea Sistemului, dar întrucât va pregăti următorul rând de alegeri, este obligat de voința electoratului din spatele președintelui Iohannis să readucă la normalitate competiția pentru locale, iar asta înseamnă cu adevărat doua tururi de scrutin! Dacă veți rata acest deziderat, veți ajunge repede PSD-ul din urmă!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.