Vladimir Tismăneanu își imaginează ce vorbe le-a transmis securistul Voiculescu anteniștilor și PSD-iștilor după eșecul Kovesi: "Măi nerozilor, v-am plătit împărățește și v-ați c*cat pe voi"


Vladimir Tismăneanu își imaginează ce vorbe le-a transmis securistul Voiculescu anteniștilor și PSD-iștilor după eșecul Kovesi: "Măi nerozilor, v-am plătit împărățește și v-ați c*cat pe voi"

Profesorul Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din Maryland Vladimir Tismăneanu îl ironizează pe securistul Dan Voiculescu. Politologul își imaginează cum ar suna mesajul transmis de varan celor din PSD  și angajaților Antena 3 după ce Laura Codruța Kovesi a primit votul pozitiv din partea Comisiei LIBE.

„GRIVCO, extremă urgență! Măi nerozilor, v-am plătit împărățește și v-ați căcat pe voi. Dragneo, marș la luptă! Gadeo, urlă, boule, mai tare! Badeo, scuipă foc peste ei! Popescule, dă-ți jos corsetul de manechin și intră-n ring! Bubosule, pe cat ești de urât, pe atât ești de prost. Toni dragule, treci cu grebla peste cretinii ăștia, poate se trezesc. Unde e pârțogarul de la externe? Doarme pe el boșorogul. De chiorul nu mai vorbesc, trai pe vătrai pe banii mei. La luptă, tâmpiților!”, a scris Vladimir Tismăneanu pe Facebook.

Amintim că miercuri, 27 februarie, a avut loc votul din Comisia LIBE din Parlamentul European, decisiv în cursa obținerii funcției de procuror-șef al Parchetului European. Laura Codruța Kovesi a obținut 26 de voturi, Francois Bohnert 22 voturi, iar Andres Ritter 1 vot. Astfel, fosta șefă a DNA s-a clasat pe locul 1.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.