Pesedista Laura Vicol și-a depus demisia din funcția de președintă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, acuzând „atacuri de o gravitate fără precedent”


Pesedista Laura Vicol și-a depus demisia din funcția de președintă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, acuzând „atacuri de o gravitate fără precedent”

Deputata Laura Vicol, cunoscută și drept „avocata interlopilor”, și-a depus, marți, demisia din funcția de președintă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților, funcție pe care nu ar fi trebuit, de fapt, s-o ocupe vreodată având în vedere trecutul său contoversat și asocierile recente cu grupări de tip mafiot care au subminat independența justiției. 

Laura Vicol a precizat în document că ar fi devenit „ținta unor atacuri nedrepte și de o gravitate fără precedent” și că demisionează „până la lămurirea situației”.

În fapt, gestul acestuia urmează unei investigații-bombă de presă realizată de Recorder care a dezvăluit situația dramatică a sute de români, aparent escorcați de compania imobiliară pe care o deține, printre alții, și Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol.

CITEȘTE ȘI: Avocata Ingrid Mocanu acuză că a fost escrocată de „colega” de gașcuță antijustiție Laura Vicol-Ciorbă / „Mi-a luat banii și și-a luat de ei cesulețe, poșetuțe, avionuțe private și apartamente la Monaco”/ Recorder dezvăluie că în monstruoasa „schemă Nordis” sunt implicate și fiicele unor politicieni celebri, ajunse notărițe

În urmă cu o zi, un complet de judecata de la Tribunalul Bucuresti a admis cererea unuia dintre creditorii dezvoltatorului imobiliar Nordis Management și a dispus intrarea în insolvență a societății. Debitoarea are un termen de 10 zile pentru a-și manifesta intenția de reorganizare. Conform minutei, dacă nu va face acest lucru, i se va ridica dreptul de administrare.

Nordis este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte anunțate în mai multe zone din țară. Asociații majoritari ai Nordis Management sunt omul de afaceri Răzvan Ciorbă, soțul deputatei PSD Laura Vicol și Mapp Development/Emanuel Gheorghe Poștoacă, fiecare cu câte 46% din părțile sociale.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.