VIDEO Șoșoacă, confruntată de eurodeputatul german Peter Liese pe holurile Parlamentului European: "Libertatea de exprimare nu înseamnă că puteți interveni oricând doriți!". La nivelul UE politiciana-balamuc se confruntă deja cu repercusiuni! În schimb, în România, PNL și PSD au protejat-o ani în șir ani


VIDEO Șoșoacă, confruntată de eurodeputatul german Peter Liese pe holurile Parlamentului European: "Libertatea de exprimare nu înseamnă că puteți interveni oricând doriți!". La nivelul UE politiciana-balamuc se confruntă deja cu repercusiuni! În schimb, în România, PNL și PSD au protejat-o ani în șir ani

După ce a fost dată afară astăzi din plenul Parlamentului European pentru haosul generat prin zbieretele cu care, de altfel, ne-a obișnuit în perioada în care a ocupat funcția de senatoare a României, europarlamentara SOS Diana Șoșoacă a mutat circul pe holurile instituției europene, unde a continuat să manipuleze că oficialii europeni ar fi sancționat-o pentru că ar fi anticreștini, respectiv "sataniști", iar pe cale de consecință ar fi fost deranjați de icoanele pe care ea le afișa în timpul ședinței de plen. Complet fals, chestiune reflectată și de intervenția unui europarlamentar german, ne referim la Pieter Liese, care a confruntat-o pe hol pe eurodeputata urlătoare pentru a-i transmite că motivul pentru care s-a confruntat cu repercusiuni constă în existența unor minimale reguli care asigură o dezbatere politică civilizată. Ca replică, europarlamentara SOS a continuat să invoce în mod perfid conceptul de libertate de exprimare. 

CITIȚI ȘI: Diana Șoșoacă a fost evacuată cu forța din PE după ce a zbierat și a întrerupt de mai multe ori ședința de realegere a Ursulei von der Leyen. Eurodeputata SOS a comentat apoi că Roberta Metsola s-a enervat de la icoane: „Poate e Satana! Nu a suportat să vadă icoanele cu Iisus Hristos și Fecioara Maria!”/ Cu ce alte declarații aiuritoare a mai delectat Șoșo presa străină

Peter Liese: Libertatea de exprimare nu înseamnă că puteți interveni oricând doriți! 

Diana Șoșoacă: Ba da! Pot interveni! Asta este opinia dvs., părerea mea e alta! 

Vedeți video de la minutul 43:00:


În contextul în care oficialii europeni sancționează cu fermitate astfel de comportamente după doar câteva ședințe, merită amintit că PNL și PSD i-au permis europarlamentarei-balamuc să creeze un haos de nedescris, timp de 3 ani de zile, în Parlamentul României, fără a exista repercusiuni reale pentru derapajele constante ale acesteia. Mai mult, decât atât, Marcel Ciolacu, prim-ministru al României și președinte al PSD, a legitimat-o recent pe Diana Șoșoacă. 

Reiterăm că, la consultările desfășurate la începutul lunii iulie cu partidele pe tema stabilirii calendarului alegerilor prezidențiale și parlamentare, premierul Marcel Ciolacu a invitat-o și pe șefa partidului extremist pro-rus SOS România, europarlamentara Diana Șoșoacă, ceea ce a stârnit critici aspre din partea fostului eurodeputat Vlad Gheorghe. 

Concret, Vlad Gheorghe a atras atenția că Ciolacu a legitimat-o pe europarlamentara extremistă prin chemarea ei la Guvern pentru consultări. Mai mult decât atât, Vlad Gheorghe a precizat că Diana Șoșoacă este produsul politic al PSD. 

Apropierea premierului PSD de Diana Șoșoacă a reieșit, de altfel, și din interacțiunea cordială pe care au avut-o la Palatul Victoria pe 1 iulie. La întâmpinare, Ciolacu a sărutat-o pe Diana Șoșoacă, în timp ce cu președinta USR Elena Lasconi s-a rezumat la a da mâna. 

MAI MULTE DETALII: Vlad Gheorghe: "Prin chemarea la Guvern, sperietoarea evadată din laboratoarele PSD, Diana Șoșoacă, este legitimată. Ciolacu își sărută călduros, cu mândrie, invenția"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.