Vlad Gheorghe: "Prin chemarea la Guvern, sperietoarea evadată din laboratoarele PSD, Diana Șoșoacă, este legitimată. Ciolacu își sărută călduros, cu mândrie, invenția"


Vlad Gheorghe: "Prin chemarea la Guvern, sperietoarea evadată din laboratoarele PSD, Diana Șoșoacă, este legitimată. Ciolacu își sărută călduros, cu mândrie, invenția"

Demarând luni, 1 iulie, consultările cu partidele pe tema stabilirii calendarului alegerilor prezidențiale și parlamentare, premierul Marcel Ciolacu a invitat-o și pe șefa partidului extremist pro-rus SOS România, europarlamentara Diana Șoșoacă, ceea ce a stârnit critici aspre din partea fostului eurodeputat Vlad Gheorghe. 

Concret, acesta atrage atenția că Ciolacu o legitimează pe europarlamentara extremistă prin chemarea ei la Guvern pentru consultări. Mai mult decât atât, Vlad Gheorghe precizează că Diana Șoșoacă este produsul politic al PSD. 

Apropierea premierului PSD de Diana Șoșoacă reiese, de altfel, și din interacțiunea cordială pe care au avut-o astăzi la Palatul Victoria. La întâmpinare, Ciolacu a sărutat-o pe Diana Șoșoacă, în timp ce cu președinta USR Elena Lasconi s-a rezumat la a da mâna. 

În ceea ce privește data alegerilor, Vlad Gheorghe consideră că trebuie să aibă loc la termenul stabilit deja prin lege, prezidențiale în noiembrie, respectiv parlamentare în decembrie. 

"Ciolacu își sărută călduros invenția, mândru că Șoșoacă a crescut suficient de mare.


Sperietoarea evadată din laboratoarele PSD, trimisă acum să ne facă de râs în Europa, e legitimată prin chemarea la Guvern.  

Consultările pe data alegerilor, o scenetă proastă în regia PSD, nu aveau obiect. Alegerile se organizează la termen, fără probleme, ca de fiecare dată.  

Comasarea euro-locale a generat haos și a facilitat furtul masiv al voturilor. Orice premier cinstit si-ar fi scris demisia odată cu ministrul de interne.  

Dar pe nea Marcel îl putem bănui de orice numai de cinste nu.

Ciolacu o legitimează pe Șoșoacă și își caută propria legitimare inventând aceste consultări.  

Aș fi mers doar ca să îi duc lui Marcel o plângere penală pentru furtul de la alegeri și o demisie lui Predoiu. Și n-aș fi stat o secundă mai mult", precizează Vlad Gheorghe într-o postare publicată pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.