Apelul jurnalistei Anna Neplii: "Dacă doriți să îi ajutați semnificativ pe cei datorită cărora Europa nu se îneacă în sânge, atunci donați pentru Forțele Armate ale Ucrainei! Acesta este literalmente cel mai eficient ajutor în prezent!". Unde puteți dona pentru achiziționarea de echipamente de protecție destinate apărătorilor ucraineni


Apelul jurnalistei Anna Neplii: "Dacă doriți să îi ajutați semnificativ pe cei datorită cărora Europa nu se îneacă în sânge, atunci donați pentru Forțele Armate ale Ucrainei! Acesta este literalmente cel mai eficient ajutor în prezent!". Unde puteți dona pentru achiziționarea de echipamente de protecție destinate apărătorilor ucraineni

Într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, jurnalista Anna Neplii atrage atenția asupra a cât este de important ca oamenii din întreaga lume să efectueze donații către Forțele de Apărare Ucrainene.

"Dacă susțineți cu adevărat Ucraina și doriți să îi ajutați semnificativ pe cei care se sacrifică în aceste momente și datorită cărora Europa nu se îneacă în sânge, atunci donați pentru Forțele Armate ale Ucrainei! Acesta este literalmente cel mai eficient ajutor în prezent. 

Restul poate avea rezultate, dar pe termen lung, nu acum. 

De fapt, nu avem timp să ne gândim la «perspectiva pe termen lung», pentru că ea nu există. Este nevoie de ajutor acum!

Prețul pe care îl plătește toată lumea în acest război este vădit inegal. Moneda sa este timpul. Timpul pe care unii îl au pentru că altcineva a plătit pentru acel timp. 

Puteți dona în orice mod vă este convenabil (și credeți-mă că sunt mai mult decât suficiente 2 minute din timpul vostru). 

Mulți militari, voluntari și fundații dispun de un public din străinătate, iar astfel pun la dispoziție numeroase modalități confortabile și facile pentru cetățenii grijulii din UE, Statele Unite și alte țări să ne ajute în această luptă nedreaptă. Uneori puteți primi și cadouri în schimbul acestui lucru", precizează Anna Neplii.

Anna Neplii este la rândul ei implicată în campaniile de strângere de fonduri pentru Armata Ucrainei. În cadrul unei postări pe rețelele sociale, jurnalista oferă detalii privitoare la cea mai recentă campanie de strângere de fonduri, destinată achiziționării de echipamente de protecție pentru militarii ucraineni. Cei ce vor să doneze o pot face printr-un transfer bancar către contul ale cărui detalii le redăm la finalul articolului. La finalul campaniei, va fi publicat un raport privind donațiile și echipamentele achiziționate.  

"Ei bine, să vă reamintesc că sunt implicată, la rândul meu, în activități de voluntariat în măsura posibilităților mele (puteți găsi AICI, pe profilul meu de Facebook, rapoarte privind campaniile de donații la care am contribuit). Încerc să ajut oamenii pe care îi cunosc personal, respectiv pe prietenii prietenilor mei.

Actuala campanie de strângere de fonduri este destinată achiziționării mai multor seturi de echipamente de protecție, pentru a asigura un grad sporit de siguranță împotriva resturilor (cel mai mare număr de răni este cauzat de resturile ce se dispersează în urma unui atac). Această campanie de colectare de fonduri face parte dintr-o campanie mai largă desfășurată de Fundația ArmedKit, organizație din care fac parte de peste 1 an. 

În total, am plănuit să achiziționăm 30 de seturi de echipamente de protecție pentru militarii Brigăzii 77. Dar ieri am primit informații conform cărora mai au nevoie de 26. 

Dacă doriți să ne ajutați să achiziționăm echipamente de protecție pentru armata noastră, atunci o puteți face, dintr-un cont de euro, folosind următoarele detalii bancare (dacă aveți nevoie de date suplimentare, atunci scrieți-mi AICI): 

IBAN: GB43CLJU00997181742795 

BIC CODE: CLJUGB21 

DESTINATARĂ: NEPLII ANNA

Vă voi fi profund recunoscătoare!", menționează jurnalista Anna Neplii. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.