FOTO. UPDATE. Vecina care a sunat la 112 pentru Cristina Țopescu, mesaje cutremurătoare pe Facebook: „NIMENI nu s-a gândit sa îi aducă LUMINĂ! "Prietenii" care se laudă azi cu relația cu ea NU ȘTIU nici unde stă! Cristina NU s-a sinucis!”


FOTO. UPDATE. Vecina care a sunat la 112 pentru Cristina Țopescu, mesaje cutremurătoare pe Facebook: „NIMENI nu s-a gândit sa îi aducă LUMINĂ! "Prietenii" care se laudă azi cu relația cu ea NU ȘTIU nici unde stă! Cristina NU s-a sinucis!”

Luni dimineață pe pagina oficială a Cristinei Țopescu a fost postat un mesaj din partea doamnei care a alertat poliția duminică seară, după ce nu-și mai văzuse vecina și prietena, după cum dezvăluie dânsa acum, de aproximativ trei săptămâni. Doamna care s-a recomandat doar Diana Maria spune că este administratorul paginii oficiale a Cristinei și că va dezvălui curând informații reale despre ultimii patru ani din viața Cristinei a cărei moarte prematură și în singurătate a îndurerat și șocat, cel puțin la nivel declarativ, toată România.

CITEȘTE ȘI: De ce nici mama vitregă, nici frații Cristi și Basti Țopescu nu s-au alertat cu privire la dispariția Cristinei? Christel Ungar, văduva legendarului comentor sportiv, a fost racolată la Securitate încă de pe băncile facultății

Diana Maria pe pagina Cristinei: ”Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!
În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.”

 Ulterior, doamna și-a completat mesajul inițial pe care îl reproducem aici așa cum apare în jurul orei 9.30: 

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!
În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.
______
Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.
-----
Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”

Aceeași doamnă postează și pe pagina sa personală de Facebook un șir de mesaje cutremurătoare care arată cât de singură și ignorată era de mulți ani atât de iubita (acum) Cristina Țopescu:

„Așa să o țineți minte!!!
NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris!
Doar cățeii tai...”

„Doar lumânarea de la mine.
NIMENI nu s-a gândit sa îi aducă LUMINĂ!
"Prietenii" care se laudă azi cu relația cu ea NU STIAU nici unde stă!
Cristina NU s-a sinucis!
Si nu a omorât-o nimeni!”

„Noi două, Revelion făcut in două femei singure, 2017-2018...
Fir-ai tu sa fii, Cristino, ce ai făcut... Degrabă te-am înjurat, degeaba ți-am ținut predici, tot ce ai vrut tu ai făcut...”

”La ușa ta ți-am pus-o. Culmea e că am luat lumanarea asta cu îngeraș cand eram cu tine la cumpărături...
A trebuit sa trec printr-o haită de reporteri. Exact ce ai urât tu cel mai tare. Dar să știi ca aproape că i-am injurat! Și o să sar la beregata oricui va vorbi urât de tine! Îți promit!

Din câți "prieteni" ai avut, unul nu s-a deranjat vreodată să te întrebe de sănătate...
Muma lor la toți!

Sper doar sa nu apară în presă ultima imagine cu tine.

Și sper să îți mai aprindă și ații o lumânare, că mult bine ai făcut!

PS : cățeii sunt bine. I-a luat Kuki. Să nu îți faci griji. Oricum acum ești cu toți.. Cu Fix, cu Tati, cu Speri... Cu toții... Ai o armată de căței acum cu tine...”

Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina a fost fiica legendarului comentator sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti, secția engleză-italiană. În 1989 a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

De la sfârșitul anului trecut, Cristina Țopescu era consilieră la Ministerul Sănătății. Potrivit unor surse din minister, Cristina Țopescu nu ar mai fi răspuns la telefon din 23 decembrie.

Timp de 12 ani, Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri de la Prima TV.

În 2013 a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv.

Tatal ei, Cristian Țopescu, a decedat pe 15 mai 2018 în urma unui stop cardiac.

Ultimele postări pe Facebook datează din data de 26 decembrie și este despre mesajul Papei Francis privind iubirea pentru animale.

Cristina locuia singură, iar în casă ar mai fi fost găsiți doi câini morți. Alți cinci câini au fost găsiți în viață și au fost preluați de un prieten.

Comunicatul biroului de presă al IJP Ilfov:

”În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

„A fost găsită decedată la ea în casă, de mai mult timp. Nu știm să fi fost bolnavă. Au fost sărbătorile, eu am fost plecat până azi, nu am fost la serviciu. Am lucrat împreună în ultimele 2 luni, a fost consilier în echipa noastra pentru probleme de comunicare. Era participativă, implicată, pasionată, a avut o contribuție importantă pentru noi”, a declarat pentru Știrile PRO TV Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.