PSD, partidul mutanților monstruoși! CTP: Este vorba despre acest Cernobîl al politicii românești care produce mutanți!


PSD, partidul mutanților monstruoși! CTP: Este vorba despre acest Cernobîl al politicii românești care produce mutanți!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu PSD, în cel mai recent editorial publicat în Republica.ro, avertizând că partidul-stat este un Cernobîl al politicii românești care produce mutanți monstruși.

„PSD este un Cernobîl al politicii românești. În 1945 în politica românească s-a produs un accident nuclear, ca acela de la Cernobîl. Și, cum știți, urmările nu dispar ani și ani, mii de ani nu dispar urmările unui astfel de accident. Radiația persistă, remanentă, are niveluri foarte înalte în zona de excluziune, aproape de miez. La Cernobîl, dacă intri în zona respectivă, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos. Același lucru înseamnă PSD. (…)

Istoria, care are componenta ei haotică, așa cum demonstrează cercetătorii recenți, a făcut ca să nu câștige alegerile prezindențiale Adrian Năstase sau Victor Ponta. Dacă le-ar fi câștigat, am fi văzut, mai devrene cu niște ani, ce am văzut acum. Pentru că asta nu a fost creația lui Dragnea. Nu Dragnea a creat PSD-ul. PSD-ul l-a creat pe Dragnea.

Întotdeauna acest partid va produce astfel de mutanți. Cofrajul ăsta care toarnă pe oricine vine acolo. Asta este PSD. Ce se întâmplă acum e absolut normal. Se reface imediat, va reveni, până în toamnă o să auzim discursurile, aproape aceleași ca pe vremea lui Dragnea. Acum e momentul de spoire pe față, încearcă să se camufleze, și-au pus măști în clipa de față, a fost atât de tare lovitura, încât nu putem spune că nu a fost”, scrie Cristian Tudor Popescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.