30 de ani de la Revoluție. Ovidiu Raețchi avertizează că "monstrul postcomunist" PSD trebuie răpus: "E singura soluție pentru vindecarea României"


30 de ani de la Revoluție. Ovidiu Raețchi avertizează că "monstrul postcomunist" PSD trebuie răpus: "E singura soluție pentru vindecarea României"

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi subliniază că singura cale pentru a vindeca România și pentru a onora sacrificiile eroilor care au luptat la Revoluție pentru abolirea comunismului este ca PSD să ajungă un partid nesemnificativ. 

"Dacă dorim să onorăm sacrificiile din decembrie 1989 și să împlinim în sfârșit programul moral al Revoluției, imperativul anului 2020 ar trebui să fie reducerea PSD la dimensiunile unui partid mic, un partid care nu poate să decidă de unul singur destinul României. Monstrul postcomunist de 40%, moștenitor al naționalismului conspiraționist ceaușist, trebuie sa devină definitiv istorie. Corupția care cangrenează PSD, și care transpare în aceste zile din dosarul mitei generalizate de la Arad, nu poate fi eliminată de la nivelul aparatului birocratic numai prin eforturile DNA, mai ales în condițiile în care PSD pune presiune constant asupra funcționarilor pentru a obține bani murdari. Singura soluție pentru vindecarea României de „socialismul cu față umană” patronat de slujbașii penali ai lui Dragnea este reducerea PSD la mici insulițe locale de supraviețuire politică, până când acest partid atât de toxic, care a periclitat după 2016 destinul european al României, va înțelege că trebuie să se reformeze. Revoluția română nu va ajunge la ultimele sale consecințe decât în 2020, prin transformarea FSN-PSD într-un partid de eternă opoziție, captiv pe locurile 2-3 și incapabil să câștige mari orașe precum Bucureștiul - pe care în mod evident nu este în stare să le administreze", a scris liberalul pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.