Campanie tensionată și pare că nu mai e mult până la bătaie! Andrei Caramitru a fost amenințat într-un „laif” de unchiul dansator Cumpănașu, iar pe stradă de „unul din marii șefi din PNL”. Useristul dezvăluie ce i-ar fi făcut Paleologu-Petrov dacă ne aflam în Evul Mediu


Campanie tensionată și pare că nu mai e mult până la bătaie! Andrei Caramitru a fost amenințat într-un „laif” de unchiul dansator Cumpănașu, iar pe stradă de „unul din marii șefi din PNL”. Useristul dezvăluie ce i-ar fi făcut Paleologu-Petrov dacă ne aflam în Evul Mediu

Andrei Caramitru, membru al Comisiei USR-Plus care concepe programul de guvernare al alianței și fost consilier al lui Dan Barna, președintele USR candidat la Cotroceni, spune că a fost amenințat, într-un „live isteric”, de prezidențiabilul din Caracal, Alexandru Cumpănașu, dar și de „unul din marii șefi din PNL, USL-ist cu acte in regulă”, cu care s-ar fi întâlnit întâmplător într-un loc public. Apropiatul liderului USR mai spune că nici Theodor Paleologu, candidatul susținut de fostul turnător Petrov (Train Băsescu), nu-l are la inimă, dorindu-și probabil ca bătălia pentru Cotroceni să aibă loc în Evul Mediu astfel încât Andrei Caramitru să fie ars pe rug. 

Redăm integral mai jos postarea de pe Facebook a membrului USR, pe care însă nu toți susținătorii uniunii îl simpatizează, considerându-l prea vehement și slobod la gură:

„Amenințări de campanie

Ticăloșii nu mai știu ce sa facă ca sa ne închidă gura. Să nu cumva sa le stricăm jocurile:
- Cumpănașu, intr-unul din live-urile isterice pe care le face, vorbește vreo 10 minute despre mine. Mă amenință nu doar pe mine ci și pe tatăl meu (care cumva ar trebui să mă forțeze să tac din gură)
- Paleologu scrie isteric și repetat despre mine, aproape zilnic. Probabil regretă că nu e Inchiziție ca in evul mediu (perioada lui favorită) - ca să aibă pe cine trimite să mă ardă pe rug
- unul din marii sefi din PNL, USL-ist cu acte in regulă - m-a amenințat direct, pe față, când ne-am încrucișat întâmplator intr-un loc public. Mi-a zis direct “te distrug - tu nu știi cine suntem noi, cât de puternic sunt eu”. L-am trimis direct la plimbare însă recunosc că m-a enervat: mai aveam puțin și ii turnam un pahar de apă in cap ca să îl calmez pe dobitoc.

Măi golanilor. Problema voastră e ca pe noi nu aveți cu ce să ne “agățați” și cu ce să ne șantajați. Si nu ne e frică. Deloc. Și asta vă disperă. Pentru că noi nu suntem sclavi ridicoli și imbecili ca voi - suntem oameni liberi. De asta voi toți o să ieșiți din scenă. Știți și voi asta. Și vă e frică.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.