Președintele-balamuc Cumpănașu, ÎNDOPAT cu bani publici de la companiile de stat PSD-izate. TUPEU monstruos


Președintele-balamuc Cumpănașu, ÎNDOPAT cu bani publici de la companiile de stat PSD-izate. TUPEU monstruos

Totala inerție și indiferență a instituțiilor statului care l-au îndopat (și încă-l îndoapă) pe sinistrul sinecurist Alexandru Cumpănașu cu bani publici (prin mijlocirea companiilor de stat PSD-izate) arată că morbidul unchi își va continua și după campanie huzurul pe bani publici, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România), pe Facebook.

”Nici până azi nu s-a deranjat compania pentru controlul cazanelor (ministerul economiei) să ne spună de ce i-a plătit lui cumpănașu 120.000 de lei în 2018, iar soției ăstuia încă 24.000 lei.

Candidat independent cu bani de la companiile de stat pesedizate și Touareg cu șofer înarmat de la Interne.

După ce trece campania, băiatul va sta nițel în vacanță și va reveni, cu tupeu.

#GandaciiSupravietuiescRazboiuluiAtomic”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.