Secretarul general al PNL: "Demitera Ecaterinei Andronescu arată că guvernarea PSD-ALDE se scufundă într-o mlaștină morală fără precedent!"


Secretarul general al PNL: "Demitera Ecaterinei Andronescu arată că guvernarea PSD-ALDE se scufundă într-o mlaștină morală fără precedent!"

Secretarul General al PNL Robert Sighiartău reacționează în contextul demiterii Ecaterinei Andronescu din funcția de ministru al Educației.

CITIȚI ȘI: Finalul erei "Abramburica" în învățământ? Ecaterina Andronescu a fost demisă din funcția de ministru al Educației

Astfel, liberalul critică dur declarația Abramburicăi prin care a dat vina pe Alexandra Măceșanu pentru ce i s-a întâmplat în cazul ororii de la Caracal și atrage atenția că întreaga guvernare PSD-ALDE "se scufundă într-o mlaștină morală fără precedent".

CONSULTAȚI ȘI: Cinism criminal al groparei învățământului românesc "Abramburica": a dat vina pe Alexandra Măceșanu pentru ceea ce i s-a întâmplat

Redăm declarația liberalului:

"Demiterea care ridică vălul de pe descompunerea morală a guvernării PSD.

Demiterea Ecaterinei Andronescu arată că guvernarea PSD-ALDE se scufundă într-o mlaștină morală fără precedent în ultimii 30 de ani. Disperată, Viorica Dăncilă încearcă, cu o ceșcuță, să salveze ambarcațiunea care ia apă din toate părțile.

Declarația fostului ministru al Educatiei referitoare la cazul cumplit al fetei din Caracal este de un cinism și de o mizerie morală strigătoare la cer: "Eu am învățat de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină". Ce mai lipsea, să dea direct vina pe Alexandra pentru nenorocirea care i s-a întâmplat ?
Declarația asta fără suflet arată că Ecaterina Andronescu nu a învățat nimic. Nici măcar să tacă atunci când devine tot mai clar că Alexandra e victima ticăloșiei, prostiei și incompetenței de care pesediștii sunt strâns legați, le-au promovat masiv. Alexandra nu a avut mașină la scară și nici vreun sistem decent de mijloace de transport în comun.

Iar nenorocirea României este că un astfel de personaj ca Ecaterina Andronescu a condus, în repetate rânduri, tocmai ministerul de la care trebuie să pornească, pe fundamentul marilor valori, renașterea morală a societății românești - Educația", declară Robert Sighiartău. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.