Dan Alexe dezvăluie cum i-a fost POCIT numele celebrei agramate Maria Grapini, la PE. Ce FUNCȚIE a căpătat europarlamentara turnătorului securistoid Dan ”Felix” Voiculescu


Dan Alexe dezvăluie cum i-a fost POCIT numele celebrei agramate Maria Grapini, la PE. Ce FUNCȚIE a căpătat europarlamentara turnătorului securistoid Dan ”Felix” Voiculescu

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe îi enumeră, într-o cronică pentru Radio Europa Liberă România, pe europarlamentarii români care au fost votați, miercuri, în comisiile parlamentare, pentru o funcție sau alta, printre aceștia aflându-se și notoria agramată Maria Grapini, băgată de PSD în PE, care s-a pricopsit cu funcția de vice-președintă a comisiei Parlamentului European pentru Piața internă și protecția consumatorilor (IMCO).

Alexe notează că, la vot, toată lumea a numit-o ”Gratini” pe Grapini, ceea ce spune multe despre interesul și respectul alocate acestui personaj.

”Maria Grapini este, începând de astăzi, vice-președintă a comisiei Parlamentului European pentru Piața internă și protecția consumatorilor (IMCO), în ciuda faptului că la vot toată lumea a numit-o pe Grapini: Gratini, cu –T-.

Alți români care au mai fost votați azi în comisii parlamentare (dar voturile nu sunt încă încheiate în toate comisiile) sunt:

-- Adina Vălean (PNL, PPE) - președinte la Industrie, cercetare și energie (ITRE);

-- Iuliu Winkler (UDMR, PPE) vice-președinte la Comerț Internațional (INTA);

-- Cristian Bușoi (PNL, PPE) vice-președinte la Mediu, sănătate publică și siguranță alimentară (ENVI).

-- Daniel Buda (PNL, PPE) vice-președinte la Agricultură și dezvoltare rurală (AGRI)”, scrie Dan Alexe.

De asemenea, scriitorul comentează ironic, pe Facebook, ciudata promovare a și mai ciudatei Maria Grapini:  

”Când mai găsiți tocană pentru câini în pachet de foie gras și Nutella din margarină radioactivă, aveți tot dreptul să dați vina pe Europa: Grapini conduce comisia de resort!…”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.