FIFOR, slugoiul absolut, a ajuns cu fundul roșu în două luntri: o slujește pe Dăncilă, dar îi trimite bezele și lui Dragnea la Rahova


FIFOR, slugoiul absolut, a ajuns cu fundul roșu în două luntri: o slujește pe Dăncilă, dar îi trimite bezele și lui Dragnea la Rahova

Capacitatea lui Mihai Fifor, urmașul lui Codrin Ștefănescu în funcția de secretar general al PSD, de a-și reinventa, diversifica și extinde slugărncia de partid este uluitoare. L-a ridicat în slăvi pe Liviu Dragnea când infractorul era pe val, a pupat poalele preministrei Vasilica Dăncilă când a căzut în dizgrația stăpânului după semnarea scrisorii puciștilor, jurându-se apoi pe toți sfinții că e un fals, iar acum e cu fundul roșu în două luntri: o slujește pe Viorica și deci implicit propriile interese (vezi AICI), dar îl vorbește de bine și pe Dragnea, temându-se probabil de o ieșire a acestuia din închisoare urmată de o „popire” a trădătorilor.  

La emisiunea varanistă „Punctul de Întâlnire” a lui Radu Tudor a fost prezentat o „listă neagră” care ar fi întocmită de noua conducere PSD, cei trecuți pe ea făcându-se vinovați de încălcarea statutului partidului, prevederile statutare și atacuri repetate la președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Pe listă figurează marțafoi politici extrem de toxici precum Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu sau Cătălin Rădulescu-mitralieră, care, joi, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă soma, joi, PSD-ul să-l „salveze” pe infractorul Dragnea din închisoare. Vezi AICI.

Fifor a negat vehement existența unei astfel de liste: „Nimeni nu face liste negre în PSD. Înțeleg supărarea unor colegi, însă suntem un partid care ne-am ales democratic noua conducere. Nimeni nu-l dă afară pe Liviu Pleșoianu din partid, nu l-a oprit nimeni să vorbească, să se exprime”.

Mai mult, speriat probabil de eventualitatea unei liberări a fostului șef infractor din pușcărie, în urma mizerabilei decizii a CCR de miercuri, proaspătul secretar general al partidului-mafie a încercat o echilibristică jenantă precizând că „nimeni din PSD nu se dezice de Liviu Dragnea”.

„Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat dacă lucrul acesta este decis de instanță. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt niște ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru”, a mai spus Fifor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.