Masacru în PSD! Codrin anunță pe Facebookul stricat că Viorica i-a tăiat căpățâna uriașă și obraznică lui Șerban Nicolae


Masacru în PSD! Codrin anunță pe Facebookul stricat că Viorica i-a tăiat căpățâna uriașă și obraznică lui Șerban Nicolae

Celebrul colecționar de poze cu sex anal Șerban Nicolae a fost „decapitat” și „mazilit”, seară trecută, la Vila Lac într-un nou CEx de partid (sau Sex cum ar spune premiera), în care s-a decis îndepărtarea acestuia de la șefia grupului PSD din Senat, pe motiv că sabotează deciziile de partid.

Un nou lider al grupului PSD de la Senat va fi numit în septembrie, în timp ce discuția despre remaniere este amânată pentru câteva săptămâni. Tot în această ședință, social democrații și-au ales noul trezorier al partidului, senatorul PSD Mihu Ștefan, relatează digi24.ro.

Șerban Nicolae a fost și contracadidat al premierul Viorica Dăncilă la șefia PSD. Totodată, acesta a anunțat că senatorii social-democrați nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deși premierul anunțase anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliție, să îl susținută pe Isărescu.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost suspendat din partid pentru o perioadă de șase luni, acesta criticând în mai multe rânduri premierul și Guvernul, acuzând că administrațiile locale au probleme financiare din cauza Executivului. 

Reacțiile virulente ale grupării Dragnea-Rusia au venit în miez de noapte pe Facebookul care ieri a avut mari probleme.

„Ce au înteles azi (miercuri - n.r.) colegii mei din Cex-ul PSD după decizia CCR ? Nimic. L-au “decapitat” pe Șerban Nicolae. Cică e prea obraznic...”, a scris Codrin Ștefănescu, miercuri, pe Facebook.

„Ați săvârșit azi (miercuri - n.r.) o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți...”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.