Raluca Turcan îl ajută pe Dragnea să-și amintească conexiunile frauduloase cu Tel Drum


Raluca Turcan îl ajută pe Dragnea să-și amintească conexiunile frauduloase cu Tel Drum

Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, a publicat o postare pe Facebook în care îi amintește lui Liviu Dragnea despre conexiunile frauduloare pe care le are cu Tel Drum. 

Redăm postarea liberalei:

"Tel Drum!?!

„Nu am nicio legătură cu Tel Drum”. (vedeți video la finalul articolului ) Este o altă minciună sfruntată a lui Liviu Dragnea. O spunea în direct, la Antena 3, mințind fără ezitare. Vă prezint dovada minciunii: semnătura lui Liviu Dragnea pe Hotărîrea Consiliului Judeţean Teleorman, prin care aprobă vânzarea TEL DRUM către prietenii lui.

Să îl ajutăm pe Liviu Dragnea să își amintească informațiile despre afacerile și banii făcuți din și de pe urma firmei Tel Drum SA:

0. Acționarii acestei firme - Tel Drum SA – oare l-au plimbat prin Brazilia?
0. I-au cumpărat oare aceiași acționari terenuri la prețuri exagerate? 
0. Tot această firmă i-a oferit oare fiului lui Dragnea împrumuturi de bani ce nu au mai fost vreodată returnate? 
Sau situația e ca la multinaționale? Sunt rele la televizor, dar bune pentru pușculița proprie.

Explicație: 
1. Contractul de privatizare Tel Drum SA, Nr. 17, din 12.04. 2002 semnat de însuși Liviu Dragnea, cel care acum spune cu nonșalanță: "Nu am nicio legătură".

2. Hotărârea CJ Teleorman de Finalizare a negocierilor cu TEL DRUM, Nr. 21, din 15.04.2002, semnată de Liviu Dragnea, cel care își aroga dreptul de a o pune în aplicare", a scris deputatul PNL.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.