Acuzațiile unui senator. Dragnea pune presiuni pe două instituții de presă printr-un ordin dat ANAF-ului


Acuzațiile unui senator. Dragnea pune presiuni pe două instituții de presă printr-un ordin dat ANAF-ului

Senatorul PNL, Florin Cîțu, afirmă, într-o postare pe Facebook, faptul că președintele PSD, Liviu Dragnea, este „speriat și disperat” în încercarea de a cenzura mesajul opoziției în presă, printr-un ordin ca ANAF să verifice principalele instituții de presă care încă se luptă, cel puțin aparent, cu PSD-ALDE. 

Totodată, Florin Cîțu, avertizează conducerea ANAF că în cazul în care va răspunde la ordine politice, consecința va fi răspunderea penală.

 „Liviu Dragnea este speriat si disperat.

Mi-a spus povestitorul ca Dragnea a dat ordin ca ANAF sa mearga in control la Adevarul si B1.

Incearca pe ultima suta de metri sa cenzureze mesajul opozitiei.

Avertizez conducerea ANAF, daca executa ordine la comanda politica va raspunde penal pentru asta”, a scris senatorul Florin Cîțu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.