Rusofilii lui Dragnea îl linșează pe Tudorel Toader care postează „simple precizări” pe Facebook, în loc să dea OUG-urile dorite de mafie. „Asta inseamna să fii un partid de neputincioși: să te calce în picioare Tu-Dorel și tu să înghiți ca un fraier”


Rusofilii lui Dragnea îl linșează pe Tudorel Toader care postează „simple precizări” pe Facebook, în loc să dea OUG-urile dorite de mafie. „Asta inseamna să fii un partid de neputincioși: să te calce în picioare Tu-Dorel și tu să înghiți ca un fraier”

Avocata antenistă Ingrid Mocanu, condamnată la patru ani de pușcărie cu executare, Dumitru Dragomir, fost ofițer SRI anchetat în dosarul Black Cube pentru constituire de grup infracțional organizat, și deputatul ridicol Liviu Pleșoianu, organizator de proteste antiDNA și Iohannis cu portocale, au postat pe Facebook, seara trecută, aproape simultan mesaje virulente pentru „nealesul” Tudorel Toader care ar refuza să dea ordonanțele de urgență pentru salvarea politicienilor corupți. Cei trei rusofili, răsfățați ai gazetei kaghebiste Sputnik, sunt cunoscuți în spațiul public pentru aversiunea față de DNA, statul de drept, justiție independentă, valori europene, declanșând la un moment dat chiar un penibil ROEXIT, care a fost taxat până și de suporterii lor. Redăm mai jos postările celor trei, cu precizarea că Tudorel Toader, un fidel servant al mafiei politice, merită pe deplin lapidarea publică pe care i-o aplică vuvuzele stridente din tabăra corupților.

Ingrid Mocanu: Asta inseamna să fii un partid de neputincioși: să te calce în picioare Tu-Dorel și tu să înghiți ca un fraier. Ditamai partidul arunci puhoi de voturi la gunoi? Și riști să cobori sub 20% pentru că ții în funcție un fanfaron? Păi noi am votat să ne dea lecții (extrem de proaste) un neales, care nu a ocupat în viața lui un post pe bază de examen? Și el și Luluța au ocupat funcții doar prin punere cu degetul de unul și de altul ... dar se laudă că are multe robe în dulap.

Daniel Dragomir: Ministrul injustitiei alias calul troian isi bate joc de tot PSD si de Dragnea.

Eu incep sa cred ca Gargamel, pe langa faptul ca se vede Lumina Natiunii are si o problema la caputz: pai faptul ca ai zeci de mii de romani abuzati de protocoale, zeci de articole declarate neconstitutionale cu termen de modificare pe care nu s-a miscat sa le faca, complete ilegale, securisti in instante si parchete asta nu e urgenta? 
Pai nu se lauda el pe la Gadea ca da el Ordonante?

Daca PSD il mai tine mult, o sa piarda tot sprijinul pe care l-au avut. Cel putin pe al meu, sunt pe cale sa il piarda de tot.

PS. Aceasta postare nu va fi stearsa, chiar nu am nici chef nici timp pentru jocuri de doi bani cum au ditamai ministrii guvernului Romaniei.

#curaj
#tudorelparalel

 Liviu Pleșoianu: Ministrule, NU o să menajez pe NIMENI și NU o să iert pe nimeni în speța Iulius Filip (TORTURAT) - Augustin Lazăr (CĂLĂU)! Nu mă interesează postările tale care se autodistrug! Mă interesează că ALEGI de zile întregi să NU scrii, să nu spui și să nu FACI NIMIC în legătură cu asta! În locul tău, puneam presiune pe Iohannis ZILNIC, făceam declarații de presă de ZECE ori pe zi, informam TOATĂ PLANETA de TREI ori pe zi! Văd că ești relaxat, așa cum erai și după cazul Nela Secară, când ziceai că nu ești la curent cu speța... Ești RELAXAT și scrii postări care se autodistrug. Foarte bine, dacă asta e TOT ce poți tu să faci, atunci continuă!

NU e vorba despre tine, despre faptul că o să fii tu remaniat sau nu. Este despre EROUL IULIUS FILIP și despre CĂLĂUL AUGUSTIN LAZĂR! Iar Iulius Filip, ministrule, a făcut și și-a ASUMAT infinit mai mult decăt postări care se autodistrug!!!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.