VIDEO Rareș Bogdan îl pune la punct pe Hoandră într-o discuție în care jurnalistul critică comportamentul parlamentarilor USR și al unora din PNL


VIDEO Rareș Bogdan îl pune la punct pe Hoandră într-o discuție în care jurnalistul critică comportamentul parlamentarilor USR și al unora din PNL

Rareș Bogdan, deschizătorul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, l-a pust la punct duminică seara pe Octavian Hoandră într-un dialog despre comportamentul parlamentariilor USR, cât și cei ai PNL. 

Redăm dialogul dintre Rareș Bogdan și Octavian Hoandră, iar mai jos puteți urmări video:

Hoandră: Parlamentarii de la USR se comportă exact ca Vadim, cu pancarte, cu portavoci.

Rareș Bogdan: Niciodată! Când democrația este pusă în pericol, când derapajele puterii sunt absolute, deputații și senatorii trebuie să reacționeze în toate felurile, inclusiv să fie în stradă alături de cei care demonstrează. 

Hoandră: Parlamentul are niște reguli.

Rareș Bogdan: Și ce să facă măi Tavi?! Să accepte toate jignirile lui Nicolicea? Ale lui Șerban Nicolae la adresa lui Cosette?! Să accepte jignirile incredibile la adresa lui Florin Cîțu din partea discotecarului Orlando Teodorovici?! Ce să facă?! Să accepte toate mitocăniile lui Bacalbașa sau ale lui Nicolicea sau sfidarea lui Dragnea?!

Hoandră: Trebuie să facă același lucru?

Rareș Bogdan: Nu. Ei nu au făcut asta. Ce să facă? Florin Roman a fost amenințat cu bătaia în Parlamentul României. 

Hoandră:  Liberalii cu papion nu au voie să coboare nivelul. 

Rareș Bogdan: Dar ce să facă?! 

Hoandră: Nu poți să te duci cu varza în Parlament și cu portofelul. 

Rareș Bogdan: Au crescut prețurile! Dacă oul a devenit de la 1,20 lei, 3 lei.

Hoandră: De aia avem discursuri în Parlament. Păi atunci facem demonstrație în Parlament. Lămurește-mă și pe mine. Cine e Dan Barna? 

Rareș Bogdan: Este un tânăr. Nu este la noi la PNL, dar va fi cu noi la guvernare după ce câștigăm alegerile.

Hoandră: Atât ar mai lipsi...

Rareș Bogdan: PNL-ul câștigă alegerile . USR-PLUS va lua un scor bun. PNL va merge spre 28%, iar USR-PLUS spre 20%. Și Dan Barna este un tânăr valoros, așa cum este și Cristian Seidler. 

Vă prezentăm video cu secvența de la minutul 7:12:

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.