Dan Alexe i-a UMILIT pe angajații Antenei 3 la audierea lui Kovesi! Ce APUCĂTURI au pălmașii fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu


Dan Alexe i-a UMILIT pe angajații Antenei 3 la audierea lui Kovesi! Ce APUCĂTURI au pălmașii fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe relatează într-o manieră spumoasă, pe Facebook, cum s-a ”ciocnit” cu așa-zișii jurnaliști Antena 3 pe care fostul turnător securistic și pușcăriaș Dan ”Felix” Voiculescu i-a parașutat la Parlamentul European, marți, pentru a face front comun cu europarlamentarii PSD-ALDE împotriva Laurei Codruța Kovesi, aflată în cărți pentru șefia Parchetului European.  

Potrivit lui Alexe, angajații lui Felix nu numai că au fost paraleli cu evenimentul, pe care nu l-au înțeles deloc (fiindcă nu-s cunoscători de engleză și de proceduri europene), dar s-au și comportat suburban în Parlamentul European, de parcă s-ar fi aflat pe moșia fostului pușcăriaș care-i plătește să reverse lăturile propagandistice PSD-ALDE.

Podul.ro vă prezintă relatarea lui Dan Alexe.

”A venit lângă mine una de la Antena 3…

Azi (marți – n. red.), intrat eu în Parlamentul European, ca să urmăresc audierile candidaților pentru postul de Procuror UE, m-am așezat pe un loc liber rezervat presei, cu dezinvoltura omului care știe că scaunele alea din Parlamentul European nu sunt numerotate și nu se țin din timp. M-am așezat așadar pe primul scaun gol, cu alte scaune goale în dreapta mea, împingând o gentuță abandonată între două microfoane.

A început nefericitul candidat german, Andres Ritter (avea să obțină doar un vot din 24, față de 12 pentru Kovesi)… Vorbea omul în germană, întrebările veneau în toate limbile, eu îmi țineam fluxul în direct pe live blog.

După vreo juma de oră apare o creatură tunsă scurt care s-a răstit la mine în engleză aproximativă că i-am luat locul. I-am răspuns, în româna pe care o merita, că locul e al celui care stă pe el. A plecat nemulțumită, bombănind că m-am făcut că nu văd gentuța care îi marca teritoriul, chit că ea nu avea de gând să folosească acel teritoriu.

A revenit după vreo oră, cât vorbea candidatul francez, și a început să se plângă iar, peste capul meu, tare, cu alți doi, că i-am luat locul. După care iar a plecat.

Apoi, când a intrat Kovesi, au revenit toți, vreo patru sau cinci, grăbindu-se să filmeze. — <Ce-a zis, bă, care era punctul doi?> etc.

<Sunt echipa de la Antene>, mi-a suflat cineva.

Creatura cu păr scurt și-a pus un pic casca pentru traduceri, pentru că se vorbea într-o limbă străină. Apoi iar au plecat, toți, supărați pe mine că ocupasem un loc pe care nu plănuiau să stea. Bănuiesc că au filmat-o pe Codruța părăsind Parlamentul European.

Cam asta a fost prestația echipei de la Antene azi (marți – n. red.) în Parlamentul European. Puteau, desigur, să stea la București, că audierile s-au transmis în direct, oricum”, relatează Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.