Deputatul PSD Andreea Cosma, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare


  • Podul
  • Dec 4, 2018 13:47
  • 5429
Deputatul PSD Andreea Cosma, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

Andreea Cosma a fost condamnată, marți, la 4 ani de închisoare cu executare și 2 ani pedeapsă complementară a interzicerii mai multor drepturi.
Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost condamnată, marţi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 4 închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu, într-un dosar privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii ‘Ciuperceasca’, intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN, informează stirileprotv.ro

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.