VIDEO. Șarpe imens într-o secție de votare din Dolj. Un jandarm l-a prins cu mâna goală și l-a eliberat în natură


VIDEO. Șarpe imens într-o secție de votare din Dolj. Un jandarm l-a prins cu mâna goală și l-a eliberat în natură

Jandarmii Grupării Mobile „Frații Buzești” din Craiova au intervenit, duminică, la secția de votare amenajată în grădinița din satul Corlate, Dolj, în urma unui apel la 112 care reclama apariția unui șarpe de dimensiuni impresionante în incinta imobilului.

Reptila a fost prinsă de un jandarm cu mâna goală care l-a dus apoi într-o poiană din apropiere. VIDEO la finalul textului!

„În urma unui apel primit prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112,  efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova au fost solicitate astăzi să intervină la Grădinița  din satul Corlate, județul Dolj, în proximitatea secției de votare numărul 384, după ce un șarpe a fost observat în clădire. 

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au reușit să captureze șarpele, pe care ulterior l-au eliberat în mediul natural, nefiind pusă în pericol nicio persoană. 

Reamintim cetățenilor importanța de a anunța autoritățile competente în cazul unor situații similare și de a nu se apropia pentru a fotografia sau îndepărta pe cont propriu reptilele”, precizează un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova. 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.