Nicușor Dan, reacție ironică usturătoare la adresa noilor săi contracandidați: Firea și Burduja. „Decizie grea pentru mafia imobiliară” / Popescu Piedone, panicat că Firea i-ar putea aspira un număr mare de votanți, acuză „blat politic” în favoarea actualului Primar General


Nicușor Dan, reacție ironică usturătoare la adresa noilor săi contracandidați: Firea și Burduja. „Decizie grea pentru mafia imobiliară” / Popescu Piedone, panicat că Firea i-ar putea aspira un număr mare de votanți, acuză „blat politic” în favoarea actualului Primar General

„Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?”, a ironizat acid primarul general Nicușor Dan cele mai noi informații din zona coaliției PSD-PNL potrivit cărora liderii acesteia ar fi decis retragerea doctorului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru PMB și opțiuni separate pentru fotoliul de primar general: Gabriela Firea și Sebastian Burduja. 

 

CITEȘTE ȘI: Coaliția comasată a decis să retragă candidatura lui Cătălin Cîrstoiu și să meargă pe drumuri separate la PMB! PSD cu Firea, PNL cu Burduja! Cele două partide au stabilit și reguli pentru contracandidații „fratricizi”: Nu se vor ataca, ci vor avea „o campanie constructivă”!

În schimb, Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei, a reacționat virulent într-o postare lungă plină de acuzații în care imputa PNL și PSD un „blat politic" în favoarea lui Nicuşor Dan, conștient că o parte din electoratul său ar putea vota cu Gabriela Firea.

„Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit şi le-au învârtit în ultima lună i-au scos mereu perdanţi! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit şi i-a ameţit! Sclavi ai intereselor de tot felul, şefii coaliţiei au ales să-şi mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid! Şefii coaliţiei toxice şi-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetăţenilor batjocoriţi şi umiliţi şi minţiţi! Asta îi sperie, practic: ca ţara să nu ia exemplul Bucureştiului şi să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă! Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susţinătorii din Bucureşti ai lui Piedone dau vot negativ coaliţiei în Bucureşti, la toamnă se va ridica împotriva PSD şi PNL tot poporul pe care această coaliţie l-a umilit şi l-a batjocorit în ultimii patru ani! Concluzie: mazilirea doctorului Cîrstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL în susţin pe Nicuşor Dan", a scris Popescu Piedone pe pagina sa oficială de Facebook. 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.