VIDEO. Bâlci rusofil la „ședința secretă” a Parlamentului. Senatoarea pro-rusă Diana Șoșoacă și generalul putinist Roman au acuzat Israelul că și-ar fi omorât propriii cetățeni. Senatoarea aruncă în spațiul public o nouă „sperietoare”: evreii vor să colonizeze România


VIDEO. Bâlci rusofil la „ședința secretă” a Parlamentului. Senatoarea pro-rusă Diana Șoșoacă și generalul putinist Roman au acuzat Israelul că și-ar fi omorât propriii cetățeni. Senatoarea aruncă în spațiul public o nouă „sperietoare”: evreii vor să colonizeze România

Senatoarea vârâtă în Parlament de AUR Diana Șoșoacă s-a aliniat propagandei Rusiei care bagatelizează atrocitățile Hamas și susține teroriștii palestinieni cu care Moscova este aliată prin extensie având în vedere relațiile extraordinare cu Iranul care îi furnizează drone de război și numai.

Pe lângă că a urlat „Palestina!” în ședința „secretă” de marți de la Parlament, în cadrul căreia a rulat filmul atacului Hamas din 7 octombrie, ce dezvăluie atrocitățile teroriștilor necenzurate, Șoșoacă a adăugat un nou „baubau” la spaimele cu care speră să mai câștige niște procente electorale de la românii conspiraționiști: evreii care, cu sprijin de la București, vor să se refugieze în România și să ne colonizeze. 

Ședința de vizionare a filmului cu ororile Hamas a fost, așadar, întreruptă de ieșirile senatoarei Șoșoacă, pe care mai mulți parlamentari au văzut-o filmând, deși era interzis. Ea a vociferat și că nu este lăsată să vorbească, cu toate că luările de cuvânt nu erau incluse în organizarea ședinței.

În liveul făcut după ședință, Șoșoacă a admis totuși că filmul este cumplit și susține că ar fi văzut copii decapitați (un element de care propaganda Hamas se leagă cu obstinație în sensul că ar fi o invenție israeliană).  

„E un film al groazei. Când vezi oameni omorâți, arși, copii decapitați…am văzut că o treime din parlamentari nu au rezistat și au ieșit afară. Întrebarea legitimă e unde a fost armata israeliană și unde era poliția. Eu am fost la Mormântul Sfânt, și am stat două zile, în urmă cu șapte ani, credeți-mă că nu făceai un pas fără să ai trupe de 10-12 militari, din sută în sută de metri. Ei sunt pregătiți non-stop pentru război, ei știau aceste lucruri. 

Unde era armata să apere acei oameni care au murit cu zile…(…) Domnul general Roman a menționat o chestie foarte interesantă, dar nu a vrut nimeni să ne răspundă: Oare nu cumva s-a dat un ordin armatei să nu intervină pentru că era nevoie să moară oameni? Este cumplită această întrebare. (…) Este extrem de necrezut că niciun polițist, că niciun militar nu era acolo să salveze oameni. 

Ședința a fost întreruptă de domnul Vexler care am impresia că se crede președintele Parlamentului României. Intra ca vodă prin lobodă, era deranjat de întrebări (…) De ce tu de o lună de zile ucizi oameni nevinovați încontinuu susținând că ucizi Hamas, asta se întreba în sală. Domnul Vexler a fost foarte vexat de aceste întrebări, a întrerupt filmarea, s-a dus la pupitru și a început să facă observații mai ales către partea unde eram io, să ne jignească, că suntem nesimțiți, mitocani…Domnul Vexler a avut un comportament extrem de jignitor la adresa poporului român. Mai mult, domnul ambasador al Israelului a venit, ne-a văzut, eram patru deputați, s-a uitat la noi, nici măcar bună seara nu ne-a dat”, a mai spus Șoșoacă recunoscând, apoi, că, de fapt, filma sau poza (dar nu filmul masacrului, ci pe cei de la USR care ieșeau din sală) în timpul proiecției.

„Și s-au ridicat. Am pozat nu ce era pe ecran – e a treia oară când văd acest calup de filme pentru că l-am primit de la un coleg parlamentar din altă țară..”, a adăugat Șoșoacă, fără să spună dacă „colegul” era din Duma de stat a Rusiei. VIDEO la finalul textului (de la minutul 4 aproximativ).

Anterior difuzării filmului cu ororile Hamas, atacul Dianei Șoșoacă la adresa lui Silviu Vexler, deputat român de origine evreiască, cel care a propus vizionarea imaginilor, s-a extins și la adresa celor din ”seminția lui”, acuzându-i pe evrei că vor să se refugieze în România.

„Vexler știe că trebuie să conducă România așa cum și el primește ordine de la mai-marii lui, din seminția lui. Pentru că România va fi patria unde se vor refugia ei toți, deși Constituția României arată că pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”, a spus Șoșoacă, citată de G4Media.ro.

Până și un senator AUR, Sorin-Cristian Mateescu, a calificat drept  „spectacol grotesc ceea ce face Diana Șoșoacă”. „E păcat. Ni s-a prezentat un film și n-are respect pentru familiile și victimele. Face scandal, că nu i s-a dat cuvântul”, a mai spus auristul.

Despre generalul Roman, putinismul acestuia și crimele pe care este acuzat că le-ar fi comis la Revoluția de la Timișoara, PODUL a scris de mai multe ori, atrăgându-i repetat atenția lui George Simion, care a ales însă să ignore toate informațiile publicate de PODUL.

Delir putinistoid la cote maxime: Deputatul Nicolae Roman vorbește despre "așa-zisul conflict" din Ucraina și face o paralelă caraghioasă între Dîncu și Kissinger

Victorie pentru libertatea presei: Deputatul care a amenințat că va da în judecată Podul.ro a pierdut definitiv procesul pe care-l intentase pe aceeași speță împotriva jurnalistului Mălin Bot


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.