Disputa teatrală AUR-SOS. Daniel Uncu: Simion și Șoșoacă par că se încăieră, acum, înainte să se bage, din nou, împreună în patul conjugal al naționalismului de grotă!


Disputa teatrală AUR-SOS. Daniel Uncu: Simion și Șoșoacă par că se încăieră, acum, înainte să se bage, din nou, împreună în patul conjugal al naționalismului de grotă!

Vicepreședintele partidului Alternativa Dreaptă, Daniel Uncu, atrage atenția că disputa publică dintre președintele AUR George Simion și senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă reprezintă un teatru ieftin, fiind vorba de fapt despre "două scursuri politice, care par că se încăieră, acum, înainte să se bage, din nou, împreună în patul conjugal al naționalismului de grotă, în preajma alegerilor de anul viitor".

"Un joc grotesc

Realitatea este odioasă, de fapt!

Un golan de galerie și o isterică de barou - fostă concubină politică a golanului - cică se înfruntă public.

Really!?  

Aici avem de-a face, de fapt, cu doi nemernici putinofili, niște parveniți politic, niște derbedei agresivi, care joacă o carte electorală în tandem, ambii menajați și potentați de interese obscure identic-sulfuroase, nostalgic-comuniste, cu afinități kaghebiste.  

Ambii sunt niște mardeiași politici, care nu fac altceva decât o «politică personală», mânată de agende individuale ascunse, de sorginte securistoidă.

Două scursuri politice, care par că se încăieră, acum, înainte să se bage, din nou, împreună în patul conjugal al naționalismului de grotă, în preajma alegerilor de anul viitor.  

Iar cei slabi de înger și de minte, cad în capcana acestei puneri în scenă.

Tragic!", subliniază Daniel Uncu într-o postare pe Facebook. 

Precizările liderului AD vin în contextul în care senatoarea Diana Șoșoacă l-a atacat virulent în spațiul public pe George Simion, după ce acesta o invitase să revină în cadrul partidului AUR. 

MAI MULTE DETALII: Relație cu năbădăi în universul rusofililor. George Simion o vrea din nou alături pe Diana Șoșoacă, dar ea "se lasă greu": "Să-și ceară scuze în genunchi cui vrea el! Nu mă pot uni cu niște oameni care vin și ne iau la bătaie când îi chemăm la mitinguri!"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.