Adela Mîrza amintește gloatei AUR că opoziția parlamentară nu se exercită violent în stradă, "ci cu argumente legale adresate instituțiilor abilitate". Documentul care reflectă ipocrizia auriștilor


Adela Mîrza amintește gloatei AUR că opoziția parlamentară nu se exercită violent în stradă, "ci cu argumente legale adresate instituțiilor abilitate". Documentul care reflectă ipocrizia auriștilor

Președinta partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, critică aspru ipocrizia AUR, care a organizat astăzi un protest violent la Parlament împotriva unui proiect de lege pe care chiar formațiunea politică cu pricina l-a susținut printr-un reprezentant, chestiune atestată de un document pe care-l vom reda în cele ce urmează. 

BACKGROUND: Pe cine vor să împuște? Șefa AUR Tineret a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe în poșetă! Protestatarii AUR s-au luat la bătaie cu jandarmii la porțile Casei Poporului! Manifestant AUR către forțele de ordine: „Aveți noroc că ne-am lăsat cuțitele acasă!”

Concret, deputatul AUR Dan Tănasă a votat în calitate de președinte al Comisiei pentru Egalitatea de Șanse o lege pe care partidul său a denunțat-o ulterior. Este vorba despre proiectul de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie. 

Nu în cele din urmă, președinta AD amintește gloatei AUR că opoziția parlamentară nu se exercită violent în stradă, "ci cu argumente legale adresate instituțiilor abilitate".

"Astăzi am fost la Parlamentul României. Cu treabă, nu la protestul aiuriților! Ce am văzut acolo m-a dezgustat și enervat teribil.

Singurul protest adevărat și cu rost a fost cel al dascălilor!

Din păcate a fost umbrit de tâmpeniile, îmbrâncelile, scuipatul unor deputați de către câțiva descreierați, adunați azi la poarta Palatului Parlamentului să protesteze împotriva unei legi (care într-adevăr ar trebui ANULATĂ) în timp ce, surpriză!, deputații AUR au votat în comisii, cu ambele mâini, pentru avizul favorabil dat la PLX 145 și acum se jură că nu e așa.

Stau pe garduri să strige că ei nu vând copiii deși au fost primii care au acordat aviz favorabil proiectului de lege!

E trist! Câtă ipocrizie ca să nu zic prostie! Câtă manipulare și circ ieftin!

NU AȘA SE FACE POLITICĂ!

De Ziua Regalității și Ziua Independenței, zi care ar fi trebuit onorată cu respect, cum face orice om patriot și educat, am asistat la o mahala de nedescris.

Când spuneam că «indiferent care este întrebarea, educația este răspunsul!», mă refeream și la asta: la modul în care te manifești, lupți, te educi și faci inclusiv politică.

Nu cu bâta ci cu argumente legale adresate instituțiilor abilitate.

Dar unii nu au ajuns încă la nivelul ăsta!", precizează Adela Mîrza într-o postare pe Facebook.

BACKGROUND: Complicitatea AUR - Jandarmerie. Ludovic Orban nu a fost lăsat să intre în Parlament de către jandarmi care l-au expus astfel furiei manifestanților. „Am fost scuipat, lovit cu un băț, lovit cu piciorul” / Dan Tănasă a întrerupt declarațiile lui Orban, zbierând că minte / În apărarea fostului șef al PNL a sărit un reporter de la RTV, spunând că agresiunea protestatarilor a fost filmată

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.