News Alert! Coloana de vehicule blindate a lui Vladimir Putin ar fi fost vizată de un atac cu bombă


News Alert! Coloana de vehicule blindate a lui Vladimir Putin ar fi fost vizată de un atac cu bombă

Un activist ucrainean stabilit în SUA, Igor Shushko, cu peste  o sută de mii de urmăritori pe Twitter, scrie că „sunt zvonuri” potrivit cărora coloana de vehicule blindate din care face parte și limuzina liderului de la Kremlin ar fi fost vizată recent de un atac cu un dispozitiv explozibil. Potrivit postării acestuia de pe Twitter, o ambulanța a blocat coloana de limuzine ale Kremlinului, în vreme ce un alt vehicul a reușit să se apropie de mașina în care se afla Putin, din acesta fiind aruncat materialul exploziv în direcția limuzinei dictatorului rus. Cazul ar fi fost mușamalizat de serviciile secrete rusești. 

Informația nu a fost confirmată din surse oficiale, după cum precizează chiar autorul dezvăluirii. Detalii AICI.

Potrivit unei alte relatări, atacul s-ar fi produs la câțiva kilometri de reședința liderului rus, iar mașina limuzina acestuia ar fi fost afectată de explozie, însă a putut să-și continue drumul alături de coloana. Ulterior, la bordul ambulanței ar fi fost găsit cadavrul unui bărbat. Șeful gărzilor de corp de la Kremlin ar fi fost suspendat din funcție și mai multe persoane ar fi fost deja arestate. Detalii AICI.

Precizări: niciuna din aceste informații nu a fost confirmată din surse oficiale sau cu credibilitate consolidată!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.