O solicitare cât se poate de legitimă. Profesoara și unionista Ana Guțu: Să i se RETRAGĂ cetățenia Republicii Moldova lui Dodon. E un TRĂDĂTOR


O solicitare cât se poate de legitimă. Profesoara și unionista Ana Guțu: Să i se RETRAGĂ cetățenia Republicii Moldova lui Dodon. E un TRĂDĂTOR

Scriitoarea, profesoara și unionista basarabeană Ana Guțu – fostă coordonatoare a Departamentului pentru Relația cu R.Moldova și secretar de stat în Guvernul României – solicită, pe Facebook, ca rusofilului, socialistului și românofobului Igor Dodon să i se retragă de urgență cetățenia R.Moldova pentru înaltă trădare.

”Cetățeanului Igor Dodon să i se retragă cetățenia Republicii Moldova pentru înaltă trădare. Rechizitoriul în acest sens este mai mult decât suficient. A plecat la Moscova? Să rămână acolo, cu siguranță are pașaport rusesc, nu se prăpădește ‹pudelul lui Putin›!, scrie Ana Guțu, în timp ce majoritatea de strânsură PSRM-Șor desfășoară o adevărată mineriadă parlamentară la Chișinău – mai multe detalii AICI.

Amintim că rusofilul Igor Dodon a plecat din nou să-și ia lumină de la Moscova și FSB, comandând însă un atac mizerabil la adresa Curții Constituționale din R.Moldova. Dodon este disperat că judecătorii constituționali îi permit Maiei Sandu dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri parlamentare anticipate. 

Prin astfel de acțiuni anticonstituționale și reprobabile coaliția monstruoasă Dodon-Șor (via Rusia) încearcă să controleze Curtea Constituțională (prin căpușarea acesteia cu slugi moscovite) și intenționează să prelungească la nesfârșit starea de urgență, pentru a face imposibilă organizarea alegerilor parlamentare anticipate. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.