Atentatul jihadist de la Viena. Ipocrizia și complicitatea stângii radicalizate


Atentatul jihadist de la Viena. Ipocrizia și complicitatea stângii radicalizate

Tragedia cumplită petrecută la Viena este încă o dovadă a faptului că timpul impostorilor politici îmbătați cu progresism ideologic și relativism identitar a expirat!

Atacul terorist de factură islamistă este urmarea laxității și lașității cu care autoritățile occidentale tratează grava problemă a amenințărilor de tip jihadist rezultate din imigrația necontrolată în fața căreia, sub urletele noii stângi radicalizate, puterea legitimă de stat a capitulat și a preferat în locul prevenției retorica de tip ”flower power”.

Poate că tocmai de aceea, lumea are nevoie de lideri fermi care nu abdică de la cultura libertății și de la moștenirea creștină a societății occidentale.

Oameni precum Donald Trump, Mike Pence ori Mike Pompeo au arătat fermitate în fața amenințărilor asimetrice la adresa lumii libere și îmi este tot mai clar faptul ca Statele Unite ale Americii, sub o administrație republicană, reprezintă o șansă reală pentru o retrezire în fire a lumii occidentale din starea narcotică indusă de ”cancel culture” și de auto-disprețul postmodernist care împinge tot mai mulți oameni spre negarea propriei identități și a propriilor drepturi legitime.

Din America și până în Europa de Est, dacă nu vom înțelege cu adevărat care ne sunt rădăcinile, valorile si care este moștenirea noastră spirituală comună, baza a democrației si a libertății, actele criminale mârșave precum atentatul terorist de la Viena vor începe să devină o cruntă obișnuință!

Dumnezeu să odihnească în pace pe cei care au căzut victime ale atentatului din capitala Austriei!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.