România securistică, un nou record mondial SINISTRU: Turnătorul securist Mugur ”Manole” Isărescu, 30 de ani în fruntea BNR! O rușine uriașă


România securistică, un nou record mondial SINISTRU: Turnătorul securist Mugur ”Manole” Isărescu, 30 de ani în fruntea BNR! O rușine uriașă

România securistică atinge un nou record mondial sinistru: se împlinesc nu mai puțin de 30 de ani de când fostul turnător securist Mugur ”Manole” Isărescu e în fruntea BNR, inițial fiind numit de nomenklaturistul Ion Iliescu.

Amintim că Mugur Isărescu (vechi tovarăș al turnătorului securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun) a asistat pasiv la marile jafuri de la Bancorex, Banca Agricolă și multe alte bănci, fiind susținut în mod destrăbălat de FSN/PDSR/PSD, dar și de așa-zisa dreaptă din Parlament.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) comentează, pe Facebook, această interminabilă rușine națională:

”Se împlinesc 30 de ani de când Mugur Isărescu e în fruntea BNR. Record Mondial.

Pus în funcție de Iliescu, complet pasiv la marile jafuri de la Bancorex, Banca Agricolă și alte bănci – ‹nu aveam lege...›  :)) – și turnător dovedit al Securității. Pentru mandatul actual a fost propus de PSD, dar nimeni nu l-a contestat, ceea ce spune tot despre zisa dreaptă din Parlamentul României”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.