Rareș Bogdan NU mai exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei. Eurodeputatul îi declară război Gabrielei Firea


Rareș Bogdan NU mai exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei. Eurodeputatul îi declară război Gabrielei Firea

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan nu mai exclude categoric o candidatură pentru funcția de primar al Capitalei. Concret, Rareș Bogdan a declarat vineri, la Realitatea PLUS, că în cazul în care, în urma efectuării măsurătorilor sociologice, el este singurul care poate să o învingă pe candidata PSD, Gabriela Firea, actual primar al Bucureștiului, atunci va intra în cursă. 

"Asta nu înseamnă că dacă în sondajele de opinie candidații sondați care și-au exprimat dorința de a candida nu stau suficient de bine încât să aibă șansa să o bată pe doamna Firea nu voi intra în luptă. Dacă lucrurile nu stau cum trebuie pentru ceilalți candidați și dacă cumva eu stau mai bine decât ceilalți, mult mai bine, nu cu două, trei, cinci procente, că în campanie pot să crească și ceilalți, dacă eu stau cu 15 procente peste ceilalți, și am o șansă s-o bat pe Firea și nu există un alt candidat în PNL care să poată s-o bată pe Firea, să nu credeți că stau pe margine și mă uit cum partidul meu pierde alegerile la București.", a spus libealul.

CITIȚI ȘI: Rareș Bogdan nu vrea să candideze la Primăria Capitalei. „Voi cere premierului Orban să fiu scos din chestionare. Nu are rost să mă măsoare”

Amintim că eurodeputatul liberal Rareş Bogdan a respins, în luna ianuarie, de mai multe ori, ideea unei candidaturi la Primăria Capitalei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.