PSD, învins la nivel european. Rareș Bogdan: "Socialiștii au încercat o mizerie înfiorătoare"


PSD, învins la nivel european. Rareș Bogdan: "Socialiștii au încercat o mizerie înfiorătoare"

Solicitarea socialiștilor europeni, în urma demersurilor făcute de PSD, de a fi inițiată o rezoluție împotriva României pe tema alegerii primarilor în două tururi a fost respinsă, conform unui anunț al eurodeputatului PNL Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a declarat pentru G4Media.ro că socialiștii au fost bătuți crunt, "cu 302 la 136 de o majoritate formată din grupurile PPE, Renew, ID, ECR și de abținerea Verzilor și GUE. Socialiștii au fost practic aproape singuri în demersul lor mizerabil de a lipi România de Polonia și Ungaria în derapaje cu privire la funcționarea democrației".

Redăm mesajul eurodeputatului Rareș Bogdan:

"PSD ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI. Socialiștii au încercat o mizerie înfiorătoare ACUM câteva minute în Plenul Parlamentului European de la Bruxelles. Totul la solicitarea socilaistilor români, adică a pesediștilor! Propunerea socialiștilor a fost să introducă pe Ordinea de zi de mâine dimineață discutarea "situației din România cu privire la modificarea legislației electorale în România, cu 3 luni înainte de Alegerile Locale". Au fost înfrânți de o majoritate formată din grupurile PPE, Renew, ID, ECR și de abținerea Verzilor și GUE. Socialiștii au fost practic aproape singuri în demersul lor mizerabil de a lipi România de Polonia și Ungaria în derapaje cu privire la funcționarea democrației. Este grav că tocmai cei care se băteau cu cărămida în piept că nu trebuie duse problemele României în afara granițelor, acum, când sunt insignifianți și disperați, alungați și tamponați de proprii alegători, MINT cu nerușinare și încearcă să pună România într-o situație dificilă pe plan internațional. Mizerabil gestul socialiștilor europeni, să nu se informeze despre ce este vorba, incalificabil și ticălos gestul socialiștilor români de la PSD. Forțele Dreptei Românești în frunte cu PNL, PMP, Usr/Plus au zdrobit PSD și la Bruxelles!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.