Alegeri anticipate. Rareș Bogdan: "Nu putem merge înainte cu un Parlament care blochează repararea tuturor porcăriilor legislative!"


Alegeri anticipate. Rareș Bogdan: "Nu putem merge înainte cu un Parlament care blochează repararea tuturor porcăriilor legislative!"

Premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis au convenit privind organizarea de alegeri parlamentare anticipate în cadrul unor discuții purtate vineri la Palatul Cotroceni. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO 2020, anul în care România poate scăpa de ciumă. Ludovic Orban și Iohannis au convenit privind alegerile anticipate

Mai mult, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a atras atenția că nu există altă variantă pentru România decât alegerile anticipate, întrucât actualul Parlament, dominat de PSD, "blochează repararea tuturor porcăriilor legislative, a tuturor nenorocirilor care au transformat România într-un tărâm al unui grup de privilegiați fără merite, nu putem merge înainte!",

Redăm mesajul liberalului:

"Altfel nu se poate! Cu un Parlament dominat de PSD, care blochează repararea tuturor porcăriilor legislative, a tuturor nenorocirilor care au transformat România într-un tărâm al unui grup de privilegiați fără merite, nu putem merge înainte! ROMÂNIA NORMALĂ înseamnă o țară pentru toți! Asta-i țara oamenilor cinstiți, care vor să-și crească copiii în siguranță, să le ofere cea mai bună educație, să nu mai fie nevoiți să caute patrii de împrumut!".

Totodată, Rareș Bogdan le-a transmis un mesaj celor care l-au criticat în legătură cu declarațiile pe care le-a făcut referitor la alegerile anticipate: "Eu zic să ascultați cu atenție când spun ceva și mai ales cum spun. Iar cei care m-au atacat aiurea în ultimele 2 săptămâni, analiști și chiar colegi de guvernare, să se gândească de două ori înainte de a se arunca în atacuri la adresa mea. Tocmai s-au făcut de râs. Nu contează însă. Noi să fim sănătoși! Iertarea e scrisă în legile omenești. Să fim mai buni și mai înțelegători în 2020".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.