Dezvăluire cutremurătoare! Dragoș Paul Aligică: Medicul Beuran și ”specialiștii” săi au fost cât pe ce să îmi ASASINEZE o rudă! Este vorba despre o grupare CRIMINALĂ


Dezvăluire cutremurătoare! Dragoș Paul Aligică: Medicul Beuran și ”specialiștii” săi au fost cât pe ce să îmi ASASINEZE o rudă! Este vorba despre o grupare CRIMINALĂ

În plin scandal generat de moartea pacientei incendiate pe masa de operație, la Spitalul Floreasca, profesorul Dragoș Paul Aligică – doctor în științe politice, în economie și în sociologie, unul dintre cei mai importanți autori conservatori români – dezvăluie, pe Facebook, un episod de-a dreptul terifiant, care-i are protagoniști pe medicul pesedistoid și plagiator Mircea Beuran (foto Libertatea) și pe membrii echipei medicale a acestuia.

Concret, Beuran și ”specialiștii” săi au fost cât pe ce să asasineze, pe masa de operație, o rudă a lui Dragoș Paul Aligică, medicul pesedistoid și ajutoarele sale dând dovadă, în permanență, de iresponsabilitate, incompetență și nesimțire.

Faptul că pacientul a scăpat cu viață este un miracol. Haosul, incompetența, urechismul, lăutarismul, mârlănia și arivismul sunt atribute ale echipei în cauză așa cum a fost ea cunoscută la prima mână de experiența familiei mele. (...) La o investigație atentă se va dovedi – statistic – că aceste grupări sunt în aceeași măsură medicale pe cât sunt criminale”, explică profesorul.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Dragoș Paul Aligică:

”În familie am avut o experiență sinistră cu doctorul în cauză și echipa lui. De câteva ori situația a fost la – fără exagerare – limita criminalului datorită iresponsabilității, incompetenței și nesimțirii celor altfel responsabili medical și logistic cu operația.

(Exemplu: Au pornit operația și nu aveau RMN-ul, deci localizarea tumorii. Începe operația și iese asistenta și întreabă familia: unde ați pus RMN-ul... RMN-ul rămăsese pierdut de <spital> pe traseu... Scot pacientul de la reanimare prematur, intră pacientul în fibrilații; în tot spitalul nu exista medicamentul necesar... șamd).

Faptul că pacientul a scăpat cu viață este un miracol. Haosul, incompetența, urechismul, lăutarismul, mârlănia și arivismul sunt atribute ale echipei în cauză așa cum a fost ea cunoscută la prima mână de experiența familiei mele.

Indivizii aceștia ar fi trebuit puși de mult sub investigație profesională dacă nu de alt fel.... Și spun <de alt fel> din nou în cunoștință de cauză: chitanța fiind un concept aproximativ și eluziv în sferele mobilate de astfel de <mari> personaje...”.

P.S. Am convingerea că există o <spirală a tăcerii> în jurul acestor centre de oligopol și monopol medical, aflate sub cupola unor înalte protecții politice și de alt fel. La o investigație atentă se va dovedi – statistic – că aceste grupări sunt în aceeași măsură medicale pe cât sunt criminale”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.