Fostul pușcăriaș Adrian Năstase declară război total PRO Tv! Bombonel e scandalizat că e prezentat ca un simbol al corupției


Fostul pușcăriaș Adrian Năstase declară război total PRO Tv! Bombonel e scandalizat că e prezentat ca un simbol al corupției

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase se văicărește caraghios, pe Facebook, după ce PRO Tv a prezentat un film despre corupția din România (de-a lungul ultimilor trei decenii), film în care ex-deținutul ”Bombonel” joacă, firește, un rol special, fiind individul care a generat baronizarea României și care a înfundat pușcăria pentru fapte de corupție.

Concret, scandalizat la culme de apariția filmării, Năstase le reproșează veninos celor de la PRO tv faptul că au uitat că guvernul pe care îl conducea a șters datoriile postului care se ridicau la aproximativ 800 de milioane de lei.

De asemenea, incorigibilul Bombonel se încăpățânează să rămână la fel de nesimțit, insistând că el ar fi fost... deținut politic, nu un corupt prins de autorități și trimis la închisoare. Astfel de mizerii reprezintă o insultă de proporții la adresa adevăraților deținuți politic și a adevăratelor victime ale represiunii genocidare comuniste. 

Naiv fiind, nu stiu daca la „pacatele” guvernului Nastase in materie de coruptie nu ar fi trebuit adaugat, in acest video si faptul ca guvernul PSD de atunci a sters vreo 800 de milioane de lei, datorii ale postului Pro Tv”, scrie Năstase.

Vă amintim că, în '89, în preludiul sângeroasei Revoluții, Adrian Năstase era șef pe la UTC și susținea, la o reuniune propagandistică, la Moscova, că România era o țară prea săracă pentru a-și permite luxul democrației. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.