Florin Roman: Fiecare apariție televizată a Vioricăi obosește România!


Florin Roman: Fiecare apariție televizată a Vioricăi obosește România!

Deputatul PNL Florin Roman o atacă dur pe Viorica Dăncilă pentru ultimul discurs delirant. 

CITIȚI ȘI: Dăncilă, delir fără precedent: Să explice dictatorul Iohannis de ce Rareș Bogdan are informații despre ceea ce vor să facă procurorii!

Astfel, Florin Roman atrage atenția că "fiecare apariție televizată a acestei doamne obosește România, pur și simplu".

Redăm mesajul liberalului Florin Roman:

"Nu Iohannis a vândut Petrom, ci PSD. Legile Justiției măcelărite plus Ordonanța 13, tot "capodopere PSD". Putem continua cu dezastrul lăsat prin ministere, dar este prea mult de scris și nu as dori să vă răpesc întreaga noapte.

Orice întrebare i se pune, Dăncilă profită pentru a da o noua lecție de minciună. Refuz să cred că există români care să nu-și fi dat seama.

Spune ca nu a vorbit rău de niciun român care a candidat pentru vreo funcție în Europa, dar vă rog să vă aduceți aminte de bătaia de joc adresată până în ultima clipă, Laurei Codruța Kovesi.

Fiecare apariție televizată a acestei doamne obosește România, pur și simplu... vă cer scuze dragi români!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.