Iohannis, referitor la o confruntare electorală cu Dăncilă: "PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre!"


Iohannis, referitor la o confruntare electorală cu Dăncilă: "PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre!"

Viorica Dăncilă l-a chemat pe Klaus Iohannis la o confruntare în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Totodată, Europa FM și Universitatea București i-au invitat pe cei doi candidați la o dezbatere electorală. 

Europa FM și Universitatea București îi invită pe Iohannis și Dăncilă la o dezbatere în turul al doilea al prezidențialelor

În acest context, Klaus Iohanis a fost întrebat luni seară dacă va participa la o confruntare electorală cu candidata PSD Viorica Dăncilă. Astfel, Iohannis a răspuns că PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre și a transmis că se va concentra pe întâlnirile cu românii.

"PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum, urmează sigur să discut și cu colegele și colegii în ședința de campanie, eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi", a declarat Klaus Iohannis. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.