AUDIO. Valetul lui Dragnea din Consiliul Local al Sectorului 2, serie de insulte către opozanți. PSD a transformat instituția într-o mahala


AUDIO. Valetul lui Dragnea din Consiliul Local al Sectorului 2, serie de insulte către opozanți. PSD a transformat instituția într-o mahala

PSD a transformat Consiliul Local al Sectorului 2 într-o adevărată mahala. Principalul protagonist este consilierul local Cristinel Iliescu care, în ultima ședință a Consiliului Local, a adresat numai injurii opozanților precum: "Du-te dracu de aicea" , "Trebuie să fii dus cu capul". Același Cristinel Iliescu este cel care, dintr-un servilism rar întâlnit, a sărit pentru pușcăriașul Liviu Dragnea cu scopul de a-l apăra de mulțimea de protestatari, atunci când a avut loc unul din termenele de la ÎCCJ din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Cearta din Consiliul Local al Sectorului 2 a plecat de la dorința unui consilier local de a schimba denumirea unui proiect

La un moment dat, primarul PSD-ist, Toader Mugur Mihai, contrat de consilierul local Silviu Feroiu, a vrut să retragă proiectul în timpul votului. Confruntat cu aspectele legale potrivit cărora un proiect de lege nu poate fi retras în timpul votului, edilul pesedist a răspuns ca și cum legea nu contează pentru el: "E discutabil". (urmăriți momentul în cadrul filmării de la finalul articolului de la 9:10)

Situația din Consiliul Local Sector 2 a fost semnalată de liberalul Silviu Feroiu, al cărui comunicat vi-l prezentăm în cele ce urmează:

"Limbajul GROBIAN al consilierilor PSD a facut ca grupul PNL sa paraseasca sala la sedinta trecuta de Consilu Local :
"Du-te dracu de aicea" , "Trebuie sa fii dus cu capul" etc etc . Totul pentru ca un consilier local a dorit schimbarea denumirii unui proiect din "BUTONUL ROSU" in "BUTONUL VERDE" !

Acest proiect in principiu se bazeaza pe achizitonarea de 100 de telefoane mobile pentru oameni de varsta a 3-a ! Dar atentie DGASPC sectorul 2 are un contract cadru pentru aceste servicii cu RCS-RDS. Cum anume fac ei achizitia ???

Mi-e rusine de PSD si de toti cei care au alianta si sustin asemenea personaje toxice in consiliile locale si in functii de executie !

Asa injura PSD-ul pe oricine nu este de acord cu ei, cu amenintari chiar fizice in sedintele de consiliu ! Evident primarul asista si facea semne ca suntem noi nebuni...", a relatat consilierul local Silviu Feroiu. 

Urmăriți video de la 12:40:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.