Țara în care victimele se localizează singure: o fată sechestrată într-un apartament din Alexandria a chemat poliția după ce a găsit o factură în casa agresorului


Țara în care victimele se localizează singure: o fată sechestrată într-un apartament din Alexandria a chemat poliția după ce a găsit o factură în casa agresorului

Un apel la 112 a pus poliția teleormăneană în mișcare, chiar în această dimineață. O fată de 19 ani anunța oamenii legii că e sechestrată într-un aparament din Alexandria, după ce a fost violată de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Fata, dintr-o zonă rurală a Teleormanului, îl cunoscuse pe agresor pe o rețea de socializare, purtând cu acesta mai multe discuții. În cele din urmă, au schimbat numerele de telefon și și-au propus să se întâlnească personal. Cei doi au ajuns, în cele din urmă, la un grătar al rudelor acestuia, după care băiatul i-a propus să-l însoțească la el acasă. Ce s-a întâmplat în apartamentul din Alexandria numai cei doi știu în acest moment, dar este cert că la ora 6 dimineața fata a sunat la 112, spunând că este sechestrată într-un apartament din reședința județului Teleorman. 

Poliția a ajuns în doar câteva zeci de minute la locul faptei, dar nu „prin mijloace specifice”, așa cum au anunțat autoritățile în primă fază, ci pentru că fata ar fi găsit în locuința agresorului o factură în care figura adresa locuinței tânărului. Într-un interviu, fata povestește că polițiștii din Alexandria au ajuns la ea în 10 minute, dar numai pentru că găsise o factură în camera mamei agresorului. 

“Mi-a spus că e mama lui acasă. A încuiat ușa și a băgat cheia în buzunar, m-a dus în camera lui, m-a trântit pe pat, m-a întrebat cum îmi place, cu lumina stinsă sau aprinsă. Îmi spunea că a mai adus fete la el în apartament, chiar și în vârstă de 13 ani, dar nu l-au reclamat la poliție. Am încercat să-l împing, a zis că mă opun degeaba, că o va face cu sau fără aprobarea mea, că o să mă bată, dacă mai stau încordată. El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeași cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Am vrut să aflu adresa și apoi să sun la poliție, ca să nu-i pun pe polițisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului și adresa unde mă aflam. Am sunat la poliție, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns...  Era o fată de la poliție, spunându-mi să stau liniștită că va fi bine și că sunt pe drum. Polițista mi-a spus să mă încui în cameră și să rămân acolo. Nu am depus plângerea încă, pentru că polițistul îmi vorbea pe un ton mai greu de înțeles pentru mine. Mi-a spus că dacă depun plângere, trebuie să-l dau și în judecată. Eu am înțeles că nu am bani să plătesc. Dar acum am stat de vorbă și cu un avocat și voi merge să fac plângere.”, a spus fata.

Potrivit surselor noastre, victima a fost dusă la Spitalul Județean din Alexandria, unde a fost examinată de un medic ginecolog și se pare că se confirmă faptul că aceasta a întreținut relații sexuale. Nu a avut, însă, nevoie de spitalizare.

La sosirea polițiștilor, tânărul de 22 de ani nu a opus rezistență și a fost condus la poliție pentru cercetări. De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de viol și lipsire de libertate, tânărul urmând a fi prezentat parchetului pentru stabilirea măsurilor legale.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.