VIDEO. Cum își bătea infractorul Livache joc de Marian Oprișan, iar baronul pesedist se emoționa până la lacrimi


VIDEO. Cum își bătea infractorul Livache joc de Marian Oprișan, iar baronul pesedist se emoționa până la lacrimi

Haidamacul Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea care a primit cadou de la mama pensionară o mașină de peste 100.000 de euro și care azi pare să indice, eliberat de prezența strivitoare a șefului ajuns la pușcărie, direcția în care ar fi bine s-o apuce partidul-mafie, nu a fost mereu disidentul curajos în care a pozat când devenise evident că Liviu Dragnea este marele perdant al alegerilor din 26 mai și al luptei cu justiția.

Ba, acum doi ani, sub privirea tâmpă a Vioricăi Dăncilă, Oprișan îl asculta pe Dragnea vrăjit, când infractorul își bătea joc de el cu laude și aprecieri mincinoase. Întrebat de un jurnalist despre relațiile cu Oprișan care nu ar fi chiar strălucite, Dragnea a însăilat rapid o serie de minciuni sfruntate cu care reușește chiar să-l emoționeze pe baron: „relațiile mele cu Marian Oprișan sunt speciale și o spun că toată apăsarea. Am o relație veche, îl consider unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, un om care a suferit enorm din cauza apartenenței la PSD, un om căruia i s-au tulburat 8-9 ani din viață, pe nedrept, un om pentru care PSD nu a făcut cât ar fi trebuit să facă în ultimii 8-10-12, dar aprecierea mea pentru Marian este foarte mare. Relațiile dintre noi sunt foarte bune”.

Declarațiile lui Dragnea au fost aprobate mereu din cap de Oprișan. Apoi nu s-au mai înțeles la ciolan și relațiile nu au mai fost așa bune.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.