Mircea Badea: Dăncilă este „imbecila planetei”


Mircea Badea: Dăncilă este „imbecila planetei”

Angajatul turnătorului Dan Voiculescu, Mircea Badea, co-realizator al unor interviuri slugarnice cu Liviu Dragnea, s-a supărat pe premierul Viorica Dăncilă. Motivul: intenția acesteia de a participa la referendumul convocat de președintele Iohannis.

„In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu. 

Raman insa consecvent, scrasnind din dinti, pentru ca prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV.

P.S. Adevarul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar cateva exceptii cu adevarat notabile”, a scris Badea pe Facebook.

Reacția angajatului trustului Intact vine după ce Dăncilă a părut că va intra în conflict cu Dragnea: a anunțat că va participa la referendum, a respins varianta restructurării Guvernului și a fost rezervată față de candidatura lui Dragnea la prezidențiale

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.