DOCUMENT. ANAF confirmă că Dragnea și Tăriceanu au UMFLAT veniturile BUGETARILOR. Urmează noi taxe, accize și controale


DOCUMENT. ANAF confirmă că Dragnea și Tăriceanu au UMFLAT veniturile BUGETARILOR. Urmează noi taxe, accize și controale

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – publică, pe Facebook, o comunicare oficială a ANAF în care șefa instituției, Mihaela Triculescu (impusă în funcție de ”filiera Vâlcov”) anunță că instituția nu și-a realizat planul de încasări în lunile martie și aprilie.

Această situație reprezintă o confirmare, susține Cîțu, a faptului că guvernarea PSD-ALDE a umflat cât a putut veniturile bugetare, deși nu s-au bazat pe cifre reale și pe expertize financiare serioase, ba dimpotrivă.  

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Florin Cîțu.

”ANAF confirmă ce am zis mereu - veniturile bugetare au fost UMFLATE!

Disperare mare la ANAF, NU SUNT BANI!

În lunile martie și aprilie, două luni, NU s-a realizat planul de încasări, iar șefa ANAF cere explicații!

Acum înțelegeți de ce se duc 5 ani în urmă să vă taxeze din nou? Ați înțeles cât de ticăloși sunt?

Și nu se opresc aici.

Pentru că este campanie electorală au dat ordin să se restituie cât mai repede TAXA auto. Nu au bani, dar dă bine în campanie să arăți că vrei să faci asta. Cine îi mai crede?

Ce urmează?

Taxe noi, accize noi, controale de la ANAF, recalcularea pentru fiecare cetățean și companie a impozitelor și contribuțiilor ce trebuiau plătite în ultimii 7 ani.

Voi cerea audierea președintei ANAF în Comisia de buget finanțe din Senat în legătură cu planul ANAF și execuția până în acest moment.

Îi oprim doar la VOT! Dragnea, venim! Take No Prisoners!”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.