VIDEO. Motostivuitoarea PSD, atac josnic la protestatarii rezist pe care îi numește „bătăuși de bunici” și „hărțuitori de români”


VIDEO. Motostivuitoarea PSD, atac josnic la protestatarii rezist pe care îi numește „bătăuși de bunici” și „hărțuitori de români”

Pațachina pesedistă Grațiela Drăghici, autoarea celebrei aberații cu femeia-motostivuitor și posesoarea unei eleganțe de bâlci pe care o afișează ostentativ în diverse apariții publice care nu interesează pe nimeni, a lansat un atac virulent la adresa protestatarilor anti-PSD, pornind de la minciunile aruncate în spațiul public de șeful său pe linie de partid, Liviu Dragnea.

"Dragi" bătăuși de bunici si aruncatori de pietre, "promotori" neobositi de dezordine si gălăgie socială, deținători de bagaj lexical suburban, violent si defăimator, denigratori si neiubitori de România, beneficiari de finanțări neștiute de nimeni, din care trăiți fără să construiți, hărțuitori de români de buna-credinta, care își respectă crezul si traditiile, pentru voi am un singur mesaj : 
PSD VA CONTINUA CU DEMNITATE SI DECENTA SA ISI PROMOVEZE PROGRAMUL DE GUVERNARE, PENTRU CA ROMANIA MERITA MAI MULT RESPECT .
SI, SINGURA BATAIE ZDRAVANA, PE CARE O VA DA VREODATA, ESTE BATAIA IN ALEGERI...CU TREI TRANDAFIRI”, scrie Drăghici pe pagina sa de Facebook.

Fost medic ginecolog, Graţiela Drăghici este în prezent șefa Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, iar până să debiteze tâmpenia cu "de ce o femeie nu poate fi motostivuitor?" nu auzise mai nimeni de ea, chiar dacă a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcții publice.

Astfel, în perioada 2013-2014, Grațiela Drăghici a fost director general al Institutului Cantacuzino, deci exact în perioada în care institutul și-a pierdut licența de a mai produce vaccinuri.

Pesedista Drăghici este căsătorită cu generalul Vasile Drăghici, fost adjunct al Oficiului Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat, ORNISS, al cărui nume a fost vehiculat și în scandalul închisorilor CIA de la București.

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu posta, la un moment dat, pe pagina sa de Facebook câteva informații importante despre felul în care a calamitat trupeșa pesedistă Institutul Cantacuzino:

"Doamna care a devenit star zilele astea după ce ne-a spus că își dorește mai multe femei motostivuitor a servit partidul în repetate rânduri, ocupând de-a lungul anilor diverse posturi de conducere în instituții cheie.

Doamna a fost în 2013-2014 Director General al INSTITUTULUI CANTACUZINO. Cam în aceeași perioada în care erau bătute ultimele cuie în sicriul acestei instituții, în timpul guvernării USL - atunci când institutul și-a pierdut licență de a mai produce vaccinuri.

Nu știm ce a calificat-o pe doamna pentru diversele funcții ocupate, dar știm
- ce reușite are până acum (sic!),
- ce declara că își dorește: mai multe femei motostivuitor!


- ce BUGET a gestionat în 2017: 3.7 milioane de lei și
- ce SALARIU NET are: 8.100 lei/luna.
Totul sub oblăduirea doamnei Olguța și sub cârmuirea marelui cârmaci.

Egalitatea de şanse în versiunea PSD: Oricine poate ocupa orice funcție, dacă vor ei, aleșii! Competența și profesionalismul, bunul simț sau cunoașterea unei limbi străine... toate acestea sunt criterii discriminatorii. Trebuie înlăturate! Egalitate de șanse să fie!”



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.