VIDEO. Viorica Dăncilă, alergată la CLUJ prin tot orașul de protestatari. Premierul cu bureți a intrat într-o capelă ca să nu dea piept cu mulțimea furioasă


VIDEO. Viorica Dăncilă, alergată la CLUJ prin tot orașul de protestatari. Premierul cu bureți a intrat într-o capelă ca să nu dea piept cu mulțimea furioasă

Moment de panică și derută printre jandarmii clujeni când protestatarii, veniți s-o întâmpine, la Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca, cu mesaje anti-PSD pe Viorica Dăncilă, și-au dat seama că șefa de la Palatul Victoria a schimbat intrarea, alegând o cale de acces mai dosnică, respectiv capela de lângă institut, pentru a nu da piept cu mulțimea.

Situația s-a repetat și la UMF „Iuliu Hațieganu" , pe stada Victor Babeș, unde protestatarii au scandat furioși „Muie PSD", „Jos guvernul", „Nu vrem să fim conduși de hoți” și „Jandarmeria apara hoția", dar, intrând direct în parcarea universității, BMW-urile oficiale au ferit urechile sensibile ale doamnei premier de strigătele mulțimii.

Dăncilă a fost însoțită pe parcursul vizitei la Cluj de ministrul Agriculturii Petre Daea și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, cea care spunea zilele trecută că românii sunt „un popor de infractori”, stârnind indignarea opiniei publice.

Înainte de vizitele oficiale de la cele două instituții mai sus menționate, Dăncilă a avut o scurtă întâlnire cu liderii PSD local într-un restaurant din oraș, complextul Mercur, folosit mai ales ca local de nunți și botezuri, scrie siteul stiridecluj.ro, renunțând astfel la o vizită pe care ar fi trebuit s-o facă la Casa de Cultură, tot de teama protestatarilor.

Foto: stiridecluj.ro

Deranajată și cam panicată de primirea de la Cluj, Dăncilă a ținut un discurs în care a condamnat comportamentul protestatarilor: Această manifestare violenta, aceste lucruri urâte, jignirile arată că, de fapt, nu au alte argumente. Eu consider că violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte (....) Dacă sunt nemulțumiți de ceva, pot să vorbească despre nemulțumirile lor, pot să aducă în atenția opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greșit, dar ca să vii să jignești, să țipi, să arunci, acest lucru nu cred că le face onoare și că ar trebui dânșii, în primul rând, să-și revizuiască un pic comportamentul, pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil de mai multe televiziuni, avem summit-ul de la Sibiu și nu cred că este oportun nici acum, nici mai târziu”




 https://www.facebook.com/pg/umbrelaanticoruptiecluj/videos/

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.