NU există josnicie mai mare: Dragnea a înghețat indemnizațiile VICTIMELOR comunismului, iar acum se folosește de foști deținuți politic ca să scape de PUȘCĂRIE!


NU există josnicie mai mare: Dragnea a înghețat indemnizațiile VICTIMELOR comunismului, iar acum se folosește de foști deținuți politic ca să scape de PUȘCĂRIE!

Președintele Comisiei economice a Senatului – l-am numit pe liberalul Florin Cîțu – explică, pe Facebook, în ce constă marea josnicie comisă de șeful PSD-ist Liviu Dragnea, zilele acestea: după ce a ordonat înghețarea indemnizațiilor victimelor regimului comunist (bătrâni bolnavi plini de nevoi), acum, șeful PSD are obrăznicia incredibilă de a folosi memoria acestor oameni pentru a scăpa de pușcărie. ”Nu există lucru mai josnic!”, răbufnește Cîțu.

Facem precizarea că, în prezent, mai sunt în viață aproximativ 1700 de foști deținuți politic, în condițiile în care, la începutul anilor '90, trăiau peste 80.000. Trebuie spus că diversele guvernări care s-au tot perindat pe la Palatul Victoria (indiferent de culoarea politică) nu i-au susținut niciodată pe acești oameni, ignorându-le nevoile și boicotând, în permanență, adoptarea unei firești Legi a recunoștinței.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Florin Cîțu.

”Liviu Dragnea, un ipocrit și un manipulator!

Prin OUG 114/2019, art 40. a dat ORDIN să ÎNGHEȚE indemnizația celor care au fost persecutați de regimul comunist. Regim pe care acum îl susține în fiecare zi prin măsurile pe care le implementează împotriva românilor.

Se folosește de acești oameni care deja au suferit destul pentru a-și avansa propria agendă și a scăpa de pușcărie.

Nu există un lucru mai josnic!”, scrie Florin Cîțu.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.