Dragnea a făcut spume. PSDragnea dă în judecată PNL pentru site-ul romaniameritamaimult.ro. Cine e avocatul care-i va reprezenta pe liberali în instanță


Dragnea a făcut spume. PSDragnea dă în judecată PNL pentru site-ul romaniameritamaimult.ro. Cine e avocatul care-i va reprezenta pe liberali în instanță

Campania electorală a debutat cu mult înaintea startului oficial. Desigur, de parcă ar fi o tradiție la noi în România, bătălia din partide nu se poartă în pe dezbateri de idei și pachete de măsuri, ci iese totalmente din sfera profesionalismului și intră în zona giumbușlucurilor sau a grobianismului.

Un caz elecovent în acest sens este reprezentat de corturile distruse ale USR-PLUS, de putem bănui cine. Totodată, un episod ce a devenit viral este cel în care cei de la PNL au profitat într-un mod ingenios de faptul că sloganul celor de la PSD, România merită mai mult, nu a fost înregistrat și pe internet sub domeniul www.romaniameritamaimult.ro. Astfel, liberalii au cumpărat ei domeniul creând un site, iar pe pagina inițială a acestuia scrie "error 20-20. PSD not working. You will be redirected in 7 seconds to the best solution to fix this issue. Please be advised that this government has no control over smart people found in this country". După 7 secunde, utilizatorii sunt redirecționați către pagina de Facebook a PNL.

PSDragnea, prin primitivismul ce-l caracterizează, nu are capacitatea să răspundă într-un mod similar, căci este necesară ceva materie cenușie în mansardă, iar astfel Liviu Dragnea și acoliții au anunțat că vor da în judecată Partidul Național Liberal pentru că a creat site-ul www.romaniameritamaimult.ro. Avocatul care va reprezenta PNL în instanță este Cristian Băcanu. Cristian Băcanu este președintele Comisiei Juridice a PNL București.

"Ne-a dat dictatorul socialist în judecată. Mai exact, PSD a dat în judecată Partidul Naţional Liberal pentru site-ul romaniameritamaimult.ro.

Dragnea, ne vedem în instanță! Eu voi fi avocatul. Apropo... pariu că nu are curaj să vină într-un loc unde domneşte legea? Asta pentru că Liviu Dragnea fuge de lege ca necuratul de tămâie", a scris Cristian Băcanu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.