VIDEO Cum poluează OMV zona Corbu. Scurgeri considerabile de reziduuri


VIDEO Cum poluează OMV zona Corbu. Scurgeri considerabile de reziduuri

Jurnalistul Oreste Teodorescu prezintă cum poluează OMV în zona Corbu. Deși oficialii companiei se fac că plouă, de fapt în zona Corbu au apărut două pete mari de reziduuri din cauza companiei. 

Situația este atât de gravă încât autoritățile din Corbu au simulat un exercițiu ce devoalează o explozie în zona de producție a OMV.

Prezentăm semnalul de alarmă transmis de Oreste:

"Exploatările OMV din zona Corbu afectează mediul deși oficialii companiei neagă acest lucru! În zonă au apărut două pete mari de reziduuri! Chiar nu se alertează nimeni?

E atât de gravă situația scurgerilor de reziduuri din perimetrul Corbu, încât autoritățile au simulat un exercițiu care prezintă o explozie în zona de producție OMV PETROM SA...", a scris Oreste pe Facebook.

VEDEȚI AICI VIDEO CU POLUAREA CAUZATĂ DE OMV

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.